Порадьте постачальника упаковки для піцерії
|
|
bolshechem_zhizn | Дата: Вівторок, 26.11.2024, 22:36 | Повідомлення # 1 |
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Шукаю надійного постачальника гофротари для піцерії. Потрібно замовити коробки для доставок та зберігання піци. Які компанії ви можете порекомендувати, що займаються продажем гофрокартонної тари для харчових продуктів? Важливо, щоб вона була міцною, екологічною та підходила для тривалого транспортування. Цікавить варіант з самозбірними коробками, адже це зручніше для нашої піцерії. Підкажіть, де можна купити таку тару за розумною ціною і не переживати за її якість?
|
|
| |
cocacola | Дата: Вівторок, 26.11.2024, 22:36 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я недавно замовляв гофротару для своєї піцерії, і можу порекомендувати компанію Лідерпак. Вони спеціалізуються на пакувальній тарі для харчових продуктів, а також мають великий асортимент самозбірних коробок, які ми використовуємо для доставки. Якість тари дуже хороша, картон щільний, а коробки зручні в зборці.
|
|
| |
akhamsa | Дата: Вівторок, 26.11.2024, 22:37 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Хочу поділитися своїм досвідом із замовленням гофротари для піцерії. Ми працюємо з компанією ПапірСток вже кілька місяців. Дуже задоволені їхньою продукцією. Тара не тільки міцна, а й екологічна, що для нас важливо, адже ми використовуємо її для доставки їжі. Замовлення завжди доставляється вчасно, а сервіс на високому рівні.
|
|
| |
biteh | Дата: Вівторок, 26.11.2024, 22:37 | Повідомлення # 4 |
Подполковник
| Я вже кілька років працюю з компанією Запаковано і можу з упевненістю сказати, що це один з найкращих постачальників гофротари на ринку. Замовляємо тут коробки для піци та інших страв. Тара має відмінну якість, надійно захищає продукцію під час транспортування. Особливо хочу відзначити самозбірні коробки, які дуже зручні в експлуатації: їх легко зібрати без клею чи скотчу, що значно економить час. Компанія Запаковано https://zapakovano.com/ має конкурентоспроможні ціни, а доставка завжди без затримок. Пакувальна тара з гофрокартону дійсно ідеальна для зберігання й транспортування товарів, тому ми залишилися дуже задоволені їхнім сервісом.
|
|
| |