10.01.2025, П`ятниця, 06:47
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ідеальна сумка для покупок, хто що використовує?
serhiikovalskiДата: Четвер, 12.12.2024, 18:05 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Народ, потрібна порада. Хочу знайти зручну сумку для покупок, бо постійно дратуюсь через ці одноразові пакети. Вони рвуться, незручно нести, а ще й природу засмічують. Що використовуєте ви? Можливо, є якісь перевірені варіанти?

yuriy_hrynevskyДата: Четвер, 12.12.2024, 18:07 | Повідомлення # 2
Рядовой
Я вже давно взяв собі шоппер із міцної тканини. Він легко вміщає всі продукти, навіть якщо береш щось важке. Ще й виглядає гарно, не соромно носити на вулиці. А головне – екологічно.

viktorkoroviakДата: Четвер, 12.12.2024, 18:09 | Повідомлення # 3
Рядовой
А я користуюсь складаною еко-сумкою. Вона така компактна, що завжди в кишені лежить. Якщо треба щось купити, просто розклав – і готово.

serhiikovalskiДата: Четвер, 12.12.2024, 18:10 | Повідомлення # 4
Рядовой
Це те що треба, екосумка звучить цікаво, а де ти його купив? Хотів би щось стильне з класним дизайном, бо набридли ці звичайні тканинні.

viktorkoroviakДата: Четвер, 12.12.2024, 18:14 | Повідомлення # 5
Рядовой
Замовив в інтернеті ось тут https://ekoteks.com.ua/. Там достаньо великий вибір екосумок із міцної тканини, ще й можна обрати з цікавим принтом або навіть індивідуальним дизайном. Я собі взяв із мінімалістичним малюнком, якість на висоті. Рекомендую!

alfamir700Дата: Неділя, 15.12.2024, 13:19 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Можна використовувати шопер. Це напевно ідеальний варіант.

alanasoboleva086Дата: Понеділок, 16.12.2024, 18:18 | Повідомлення # 7
Сержант
Обирайте тут жіночі сумки https://naplechi.com/zhenskie-sumki , які ідеально підійдуть як для повсякденного використання, так і для шопінгу чи подорожей. В асортименті магазину На плечі ви знайдете стильні та практичні моделі на будь-який смак — від елегантних сумок на кожен день до просторих варіантів для подорожей, що дозволяють організувати все необхідне. Виготовлені з якісних матеріалів сумки забезпечують надійність та комфорт у будь-яких умовах. Ви також знайдете різноманітні варіанти кольорів та дизайнів, які доповнять ваш стиль.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: