26.12.2024, Четвер, 13:45
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хтось користувався?
thiefcrazy98Дата: Субота, 21.12.2024, 11:32 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Я ось нещодавно скачав програму DeWatermark, щоб спробувати видалити водяний знак із деяких фотографій для особистого проекту. Мені потрібно, щоб результат був чистим, без помітних слідів, і, чесно кажучи, я трохи переживаю, що після видалення водяного знака зображення може втратити як або залишаться артефакти. Хтось куштував її? Який вам результат? І взагалі, чи це не порушує авторські права, якщо я використовую цю програму для особистих потреб?

darinapetrenko513Дата: Субота, 21.12.2024, 12:18 | Повідомлення # 2
Рядовой
актуально

tbes50203Дата: Субота, 21.12.2024, 18:25 | Повідомлення # 3
Рядовой
Я використав https://dewatermark.ai/uk пару разів, і в цілому враження mixed, так скажемо. знаків, які розташовані на однотонному фоні або в кутку фотографії, результат виходить досить чистим. Щоб «заповнити» місце, де був водяний знак, і відновити деталі фону. Якою був текст і особа. У результаті, ІІ відновлює тло досить непогано, але на місці водяного знаку залишаються деякі. артефакти, які можуть бути помітні при детальному розгляді. Це було не критично, але все ж таки, якщо водяний знак накладений у місці, де текстура фону складна або на фотографії з високою роздільною здатністю, то краще після обробки ще раз пробігтися за зображенням , можливо, вручну підправити результат у якомусь редакторі Програма може не ідеально впоратися з такими деталями, як дрібні деталі на обличчі або текст, але для простих логотипів і водяних знаків у кутку вона працює відмінно. Що стосується легальності, то тут важливий момент. цілей, тут потрібно бути обережним. Водяні знаки часто ставлять для захисту авторських прав, і їх видалення може бути порушенням, навіть якщо ти використовуєш зображення Краще переконатися, що у тебе є право на використання таких фото, перш ніж активно використовувати їх у проектах або на сайтах.

evanduke324Дата: Субота, 21.12.2024, 20:59 | Повідомлення # 4
Рядовой
Я теж пробував DeWatermark, і, загалом, можу сказати, що програма виконує свою роботу на відмінно, якщо завдання варто забрати простий логотип або текст. Але я, як і багато хто, зауважив, що бувають моменти, коли водяний знак надто сильно впливає на фон, і результат виходить не зовсім ідеальним. ІІ не завжди може на 100% правильно «заповнити» місце, де був водяний знак, особливо якщо він накладений на текстуру або зображення з безліччю деталей.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: