09.01.2025, Четвер, 12:53
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Термозахист для волосся
olesiaДата: Субота, 21.12.2024, 19:46 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вже давно хочу придбати термозахист для волосся, але не можу визначитися, який саме обрати. Якщо хтось має досвід використання такого засобу, підкажіть, будь ласка, варіанти та онлайн-магазин, де можна його придбати.

lydmula8888Дата: Субота, 21.12.2024, 19:48 | Повідомлення # 2
Рядовой
Раніше я використовувала лише шампунь і максимум бальзам для волосся, але коли спробувала термозахист, була дуже задоволена результатом. Можу порекомендувати магазин, де його купую.

olesiaДата: Субота, 21.12.2024, 19:49 | Повідомлення # 3
Рядовой
Я також ніколи не використовувала термозахист, але мені дуже цікаво спробувати, особливо в холодну пору року. Скажи, будь ласка, який термозахист ти обираєш для себе? І буду вдячна, якщо поділишся посиланням на магазин.

lydmula8888Дата: Субота, 21.12.2024, 19:51 | Повідомлення # 4
Рядовой
Я пробувала різні варіанти, але найбільше мені сподобався https://zaya.ua/termozakhist/ термозахист для волосся VITAEL DRY HAIR SPRAY CREAM TEN IN ONE, який я регулярно замовляю в інтернет-магазині Zaya. Цей продукт надає волоссю блиск, вологу, шовковистість і добре укладає пасма по всій довжині. Він ефективно захищає волосся від теплового впливу фена та випрямляча, а також від шкідливих зовнішніх факторів.

Легка текстура спрею швидко вбирається, збагачує волосся необхідними компонентами та покращує його стан. Волосся виглядатиме здоровим, сяючим і живим. Поки є знижка, не втрать можливість придбати його за вигідною ціною.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: