09.01.2025, Четвер, 03:31
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де можна пройти консультаці. онколога?
menigorekДата: Неділя, 22.12.2024, 10:31 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто має досвід консультації онколога, підкажіть, як взагалі проходить такий прийом? Чи потрібна якась підготовка, можливо, попередні аналізи? І чи це завжди означає, що є серйозні проблеми?

a_sovДата: Неділя, 22.12.2024, 10:32 | Повідомлення # 2
Полковник
На консультації онколог спершу уважно слухає вашу історію – які симптоми, коли з’явилися, чи були подібні випадки у сім’ї. Дружині одразу порадили пройти базові аналізи: загальний аналіз крові, біохімію та маркери. Якщо ви вже маєте результати аналізів чи обстежень, обов’язково візьміть із собою – це допоможе швидше поставити діагноз або спростувати підозри.

HzBoyДата: Неділя, 22.12.2024, 10:32 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Я теж був на консультації, але більше з профілактичною метою, бо в сім’ї є історія онкозахворювань. Підготовка не потрібна, якщо ви йдете без попередніх обстежень, але краще заздалегідь подумати про свої запитання до лікаря. У моєму випадку онколог нічого підозрілого не знайшов, але я залишився задоволений, бо отримав корисні рекомендації щодо здорового способу життя.

kirilzhilenko80Дата: Неділя, 22.12.2024, 10:33 | Повідомлення # 4
Полковник
Цитата HzBoy ()
Я теж був на консультації, але більше з профілактичною метою, бо в сім’ї є історія онкозахворювань. Підготовка не потрібна, якщо ви йдете без попередніх обстежень, але краще заздалегідь подумати про свої запитання до лікаря. У моєму випадку онколог нічого підозрілого не знайшов, але я залишився задоволений, бо отримав корисні рекомендації щодо здорового способу життя.

Тут історія серйозна, бо мій друг довго не наважувався піти до лікаря. У нього з’явився дивний вузлик на шкірі, і я буквально змусив його звернутися в Добробут https://dobrobut.com/ua/services/c-konsultacia-onkologa скажу чесно, там дуже чуйно поставилися до ситуації.
Лікар-онколог спокійно все пояснив, направив на аналізи. У результаті, нічого страшного не знайшли, але важливо, що все перевірили. У клініці не тиснуть, а навпаки підтримують, що дуже важливо в таких випадках. Якщо потрібна консультація — це точно те місце, де допоможуть.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: