09.01.2025, Четвер, 15:31
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як обрати сервіс для накрутки підписників у Телеграм?
kirilzhilenko80Дата: Неділя, 22.12.2024, 20:43 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Запитання для тих, хто в темі! Як обрати сервіс для накрутки підписників у Телеграм? Багато де кажуть, що накручена аудиторія може бути неактивною і навіть шкодити каналу. Можливо, хтось може розповісти про свій досвід?

a_sovДата: Неділя, 22.12.2024, 20:43 | Повідомлення # 2
Полковник
Одного разу я вибрав сервіс, який обіцяв активних підписників. Але в підсумку канал виглядав переповненим, а активність залишалася низькою. Більше того, я чув, що накручена аудиторія може викликати підозри у платформи, тому зараз уникаю таких методів.

HzBoyДата: Неділя, 22.12.2024, 20:44 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Мій знайомий теж пробував накрутку, але згодом канал почав втрачати довіру серед реальних читачів. Якщо вибирати такі сервіси, треба ретельно перевіряти їх репутацію, але навіть це не гарантує результату.

mpnytcДата: Неділя, 22.12.2024, 20:48 | Повідомлення # 4
Рядовой
Цитата HzBoy ()
Мій знайомий теж пробував накрутку, але згодом канал почав втрачати довіру серед реальних читачів. Якщо вибирати такі сервіси, треба ретельно перевіряти їх репутацію, але навіть це не гарантує результату.

Раніше я вважав, що накрутка – це щось несерйозне і навіть трохи сумнівне. Здавалося, що це лише тимчасове рішення, яке ніяк не впливає на реальний розвиток. Але коли побачив, як підросли перегляди телеграм від цієї компанії, моя думка кардинально змінилася. Замовив підписників для каналу свого бренду, і результат перевершив очікування. Підписники телеграм https://smmboost.com.ua/telegram/ додавалися поступово, і це виглядало цілком природно. Але найголовніше – це позитивний вплив на довіру клієнтів.
Люди бачать, що канал активний, багато підписників, і автоматично починають більше цікавитися контентом. Окрім цього, я помітив, що активність на каналі зросла і органічно. Коли люди бачать, що багато інших вже підписані, вони більше довіряють і самі залишаються. Це допомогло мені не лише збільшити аудиторію, а й покращити загальний імідж бренду. Дуже задоволений, що обрав саме цей сервіс, бо вони справді знають, як зробити це професійно і без зайвих проблем.

Повідомлення відредагував mpnytc - Неділя, 22.12.2024, 20:49

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: