|
Де можна замовити супи і гарніри?
|
|
| menigorek | Дата: Четвер, 09.01.2025, 21:01 | Повідомлення # 1 |
|
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім доброго дня! Часто немає часу готувати, тому думаю купувати готові супи чи гарніри через інтернет. Чи можете порадити магазини, де справді смачно і якісно? А може, хтось знає місця, де продаються набори для приготування вдома? Як часто ви таке замовляєте?
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Четвер, 09.01.2025, 21:02 | Повідомлення # 2 |
|
Генерал-майор
| Коли немає часу готувати, часто замовляю готові набори для приготування страв. Це зручно, адже всі інгредієнти вже порційовані й готові до використання. Такі набори замовляю, можливо, раз чи два на тиждень, особливо в періоди, коли часу зовсім обмаль. Якість зазвичай на рівні, хоча ціна трохи вища, ніж у супермаркеті.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Четвер, 09.01.2025, 21:03 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-полковник
| Я теж інколи беру готові гарніри чи супи онлайн, але частіше віддаю перевагу наборам для приготування вдома. Це дозволяє контролювати процес і бути впевненим у свіжості продуктів. Замовляю нечасто, лише коли справді немає часу чи хочеться спробувати щось нове. Смак зазвичай непоганий, хоча все залежить від обраного магазину.
|
| |
|
|
| taras_gamper | Дата: Четвер, 09.01.2025, 21:04 | Повідомлення # 4 |
|
Подполковник
| Цитата HzBoy (  ) Я теж інколи беру готові гарніри чи супи онлайн, але частіше віддаю перевагу наборам для приготування вдома. Це дозволяє контролювати процес і бути впевненим у свіжості продуктів. Замовляю нечасто, лише коли справді немає часу чи хочеться спробувати щось нове. Смак зазвичай непоганий, хоча все залежить від обраного магазину.
Розумію тебе, коли часу обмаль, раджу купити супи та гарніри ТМ Терра https://lavka.terra.ua/tm-terra/supi-garniri онлайн на цьому сайті. Можу радити цей інтернет-магазин адже сам там регулярно купую різні товари, усі їхні продукти натуральні, без хімії, смак домашній. Подобається, що у них є набори для приготування вдома, якщо хочеться щось самому зібрати. На сайті є прості рецепти, слідуючи рекомендаціям вдається корисно та смачно приготувати різні страви. Мене все влаштовує, від доставки до смаку, дійсно високий рівень.
|
| |
|
|