16.09.2026, Середа, 17:55
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
профессиональный адвокат
a_sovДата: Середа, 15.01.2025, 16:32 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привет всем! Столкнулась с проблемой лишения родительских прав бывшего супруга, который не проявляет интереса к ребенку и не платит алименты. Понимаю, что дело непростое, и хочу найти профессионального адвоката по семейным делам, который сможет грамотно вести процесс.

ivaotliva12Дата: Понеділок, 16.02.2026, 17:21 | Повідомлення # 2
Полковник
Підкажіть, будь ласка, чи варто звертатися до адвоката у ситуації з розірванням шлюбу, якщо є спільна дитина та майно? Хочу зробити все правильно і без конфліктів, щоб врахувати інтереси обох сторін. Можливо, хтось вже проходив через подібний процес і може порадити, як обрати досвідченого адвоката та на що звернути увагу під час консультації?

romasyniДата: Понеділок, 16.02.2026, 17:35 | Повідомлення # 3
Полковник
Цитата kirilzhilenko80 ()
Підкажіть, будь ласка, чи варто звертатися до адвоката у ситуації з розірванням шлюбу, якщо є спільна дитина та майно? Хочу зробити все правильно і без конфліктів, щоб врахувати інтереси обох сторін. Можливо, хтось вже проходив через подібний процес і може порадити, як обрати досвідченого адвоката та на що звернути увагу під час консультації?

У подібних ситуаціях консультація досвідченого адвоката дійсно дуже допомагає, особливо якщо є дитина та спільне майно. Адвокат може пояснити порядок розлучення, підготувати документи та допомогти уникнути конфліктів. Раджу звернутися до Адвокатське об'єднання «Правда» https://www.pravda1.com/ це команда кваліфікованих адвокатів з багаторічним досвідом, які надають підтримку у сімейних справах, включаючи розлучення, поділ майна та аліменти. Там працюють прозоро, пояснюють всі етапи та допомагають досягти законного і справедливого результату.

ef2069242Дата: Понеділок, 24.08.2026, 16:32 | Повідомлення # 4
Рядовой
а я вот ищу адвоката, который в короткие сроки вопрос по военным выплатам поможет решить

polina999www15Дата: Понеділок, 24.08.2026, 16:33 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Звернулися до OGD із ситуацією, у якій самі довго не могли зрозуміти, чи взагалі маємо право на огд зсу https://ogd.com.ua/ . Було багато документів, різні обставини проходження служби та кілька моментів, які викликали сумніви. У військовій частині однозначної відповіді ми не отримали, тому вирішили не гадати, а звернутися до юристів. Під час консультації спеціаліст уважно вислухав нашу історію, поставив додаткові запитання та переглянув наявні документи. Після цього пояснив, які саме моменти можуть впливати на можливість отримання виплати та яких документів нам бракує. Для мене це був дуже корисний досвід, тому що до звернення я взагалі не розумів юридичної сторони питання. Після консультації хоча б стало зрозуміло, у якому напрямку рухатися. Надалі нам допомогли з оформленням необхідних документів і супроводом справи.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: