29.01.2025, Середа, 21:37
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Питання щодо спадщини
HzBoyДата: Четвер, 16.01.2025, 09:50 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Маю складну ситуацію: хочу продати квартиру, але в процесі підготовки документів з’ясувалося, що у нас із братом не до кінця оформлений спадок після батьків. Як тепер правильно діяти? Чи потрібно спочатку завершити всі формальності зі спадщиною, а потім займатися продажем?

HellibamaДата: Четвер, 16.01.2025, 09:50 | Повідомлення # 2
Сержант
Ой, це точно треба вирішити перед продажем. Без належного оформлення спадщини ніхто не зможе купити твою квартиру, бо документи не будуть відповідати нормам. Спочатку завершіть спадкову справу в нотаріуса, а тоді вже подавайте документи на продаж. Але перевірити всі деталі теж буде не зайвим.

antp111Дата: Четвер, 16.01.2025, 09:51 | Повідомлення # 3
Сержант
Я теж нещодавно стикалася з оформленням спадщини. Головне — зробити це вчасно, щоб не було проблем із податковою чи реєстрацією прав власності. Якщо спадщина ще не зареєстрована, продати майно взагалі неможливо. Тому обов’язково заверши цей процес перед продажем, щоб уникнути зайвого клопоту.

misterbicipsДата: Четвер, 16.01.2025, 09:53 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Такі питання точно краще вирішувати з професіоналами, бо навіть дрібна помилка може дорого обійтися. Мені в схожій ситуації дуже допомогли юристи на платформі Правовсім https://pravovsim.org/ Там можна знайти фахівця, який допоможе не лише з оформленням спадщини, а й підкаже, як правильно підготувати документи для продажу. Що зручно — одразу видно профілі юристів, їхній досвід і спеціалізацію. У твоєму випадку краще не зволікати: юрист допоможе перевірити, чи всі документи на спадщину в порядку, чи потрібно ще щось оформляти, а також правильно складе угоду на продаж квартири. Це зекономить час і допоможе уникнути юридичних неприємностей у майбутньому.
Прикріплення: 2365827.jpg (6.5 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: