Потрібне робоче взуття із захистом носка
|
|
HzBoy | Дата: Вівторок, 21.01.2025, 18:52 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім! Збираюся оновити робоче взуття, бо старе вже не витримує навантаження. Робота пов’язана з будівництвом, постійно щось падає, тому шукаю щось із захистом носка. Може, хтось має досвід і може підказати, на що звернути увагу при виборі спецвзуття? Бо вибір великий, а якість завжди під питанням.
|
|
| |
Hellibama | Дата: Вівторок, 21.01.2025, 18:54 | Повідомлення # 2 |
 Сержант
| Я працював на складі, тому добре знаю, наскільки важливе таке взуття. Основне — дивитися на міцність матеріалів і зручність. Буває таке, що захист є, але ноги потіють чи тисне після кількох годин роботи. Обов’язково приміряй і подивись, чи не ковзає підошва.
|
|
| |
antp111 | Дата: Вівторок, 21.01.2025, 18:55 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ще важливо перевірити сертифікати на взуття. Я кілька років тому купив дешеве взуття, а воно через два місяці просто тріснуло, ще й носок не витримав, коли плитка впала. Краще один раз вкласти трохи більше грошей, ніж постійно купувати нове. Ще важливо, щоб підошва витримувала масло чи хімію, якщо стикаєшся з такими речами.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Вівторок, 21.01.2025, 19:11 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-лейтенант
| Де б ви не працювали - чи на будівництві, чи у лікарні, а може на шкідливому фармацевтичному виробництві, - завжди потрібно обирати робоче взуття, яке забезпечує комфорт і безпеку на роботі https://sizprom.com/product-category/spetsvzuttya/ Бо тільки у такому взуття ви зможете нормальному виконувати свої робочі обов'язки, а не думати, коли я вже зніму ці кандали ) . Чи не так? Але не кожний магазин може похвалитися якісним робочим взуттям. Якщо ж вам комфортне взуття, яке буде захищати вас від усіх робочих негараздів, тобі вам треба у ЗІЗПРОМ. Ця компанія спеціалізується саме на робочому одязі та взуття, та продає товари тільки від відомих европейских виробників.
|
|
| |