Чи варто робити лазерну корекцію зору у Львові
|
|
misterbicips | Дата: П`ятниця, 24.01.2025, 18:30 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хтось із вас робив лазерну корекцію зору? Як це взагалі відбувається? Мені дуже страшно, але окуляри носити вже набридло, а лінзи постійно викликають дискомфорт. Кажуть, що зараз є сучасні методи, які майже безболісні, але ж ризики все одно є? Хотілося б почути реальні відгуки, чи варто на це зважитися.
|
|
| |
Hellibama | Дата: П`ятниця, 24.01.2025, 18:32 | Повідомлення # 2 |
 Сержант
| Так, я робив корекцію минулого року. Якщо чесно, теж страшно було, але зрештою все пройшло легко. Процедура триває хвилин 10–15, і ніякого болю взагалі немає. Потім кілька днів може бути трохи неприємно, але це терпимо. Головне – знайти хорошу клініку і досвідченого лікаря, тоді ризики мінімальні.
|
|
| |
antp111 | Дата: П`ятниця, 24.01.2025, 18:33 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я теж думаю про корекцію, але більше хвилює, чи це безпечно в довгостроковій перспективі. Чи правда, що після процедури очі можуть стати більш чутливими до світла, або що через кілька років зір знову погіршиться? Хто вже робив, напишіть, чи дійсно є такі наслідки, бо я поки вагаюся.
|
|
| |
kudejavumelol | Дата: П`ятниця, 24.01.2025, 18:35 | Повідомлення # 4 |
 Рядовой
| спасибо
|
|
| |
HzBoy | Дата: П`ятниця, 24.01.2025, 18:39 | Повідомлення # 5 |
 Генерал-лейтенант
| Моя сестра робила лазерну корекцію у офтальмологічному центрі Візіум https://visium.com.ua/lviv/ua/ у Львові рік тому. Каже, що це було її найкраще рішення! Зараз вона взагалі забула, що таке окуляри або лінзи. Спочатку трохи боялася, але лікар усе чітко пояснив, і це її заспокоїло. Сама операція триває десь хвилин 15. Перед операцією крапають знеболюючі краплі, тому боляче не буде. Зараз, до речі, жалкує лише про одне – що не наважилася раніше.
Повідомлення відредагував HzBoy - П`ятниця, 24.01.2025, 18:39 |
|
| |