19.03.2025, Середа, 01:22
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи може хтось поділитися досвідом?
evanduke324Дата: Субота, 01.02.2025, 12:31 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Чи може хтось поділитися досвідом з реабілітацією у "Fizio"? Мене цікавить, чи справді вони допомагають з проблемами зі спиною, бо я вже кілька років страждаю від хронічного болю. Лікарі рекомендують займатися фізіотерапією, але я не знаю, чи є сенс звертатися до цієї організації. Чув, що у них хороший підхід, але хочу почути реальні відгуки. Яка вартість їхніх послуг? Чи є у когось конкретні приклади того, як це допомогло? Було б дуже цікаво почитати.

thiefcrazy98Дата: Субота, 01.02.2025, 15:36 | Повідомлення # 2
Рядовой
Я відвідував «Fizio» декілька місяців тому і насправді залишився дуже задоволений. У мене теж були проблеми зі спиною, і біль, який не зникав після кількох місяців лікувань в інших клініках, тільки посилювався. Коли я звернувся до «Fizio», одразу зрозумів, що тут підхід дещо інший. Спочатку зробили повну діагностику мого стану, виявили, що причина болю не тільки в м’язах, а й у неправильному навантаженні на хребет. Виявилося, що через неправильну поставу і малу фізичну активність, я викликав собі додаткові проблеми, які тільки погіршували ситуацію. Що мені дуже сподобалося, це те, що в https://fizio.ua/ відразу склали індивідуальну програму реабілітації. Мені порекомендували поєднувати фізіотерапію з масажем і вправами для зміцнення м’язів спини. Це дало мені змогу відновитися швидше і з меншими болями. Вони також навчили мене правильно сидіти і рухатися, аби не погіршити ситуацію в майбутньому. Більшість клінік, куди я ходив раніше, просто надавали загальні поради, а тут все дуже конкретно і розраховано на твої індивідуальні проблеми. Щодо вартості, то насправді це не так дорого, як могло б здатися на перший погляд. Кожен сеанс включає повну консультацію і програму на майбутнє. Я, наприклад, за курс з фізіотерапії, масажу та індивідуальних занять заплатив 1500 грн за сеанс, але цього виявилося достатньо для того, щоб не лише зняти біль, а й зміцнити спину та навчити правильному підходу до навантажень.

tbes50203Дата: Субота, 01.02.2025, 19:59 | Повідомлення # 3
Рядовой
Цікаво, дякую за подробиці! Я також чув про «Fizio», але у мене проблема з коліном після травми. Хотілося б знати, чи допомагають вони людям, які проходять реабілітацію після операцій на суглобах? Важливо, щоб процес був не тільки ефективним, а й швидким, бо я планую повернутися до активного життя. Чи є у когось досвід саме з відновлення після таких операцій?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: