Як допомогти дружині залишатися активною під час вагітності?
|
|
serhiikovalski | Дата: Середа, 19.02.2025, 08:59 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хлопці, хто стикався з цим – дружина вагітна, і каже, що хоче займатися фітнесом. Начебто все нормально, лікар дозволив, але я все одно хвилююся. Наскільки це безпечно? Чи не нашкодить їй і дитині?
|
|
| |
viktorkoroviak | Дата: Середа, 19.02.2025, 09:02 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
| Я так скажу: якщо без фанатизму, то рухатися треба. У моєї теж була така фаза – спочатку боялася зайвий раз піднятися по сходах, а потім почала робити легкі вправи і казала, що навіть набряки стали менші. Але головне – слухати лікаря і не перевантажуватися.
|
|
| |
yuriy_hrynevsky | Дата: Середа, 19.02.2025, 09:03 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
| Слухай, я сам через це пройшов. Дружина десь на четвертому місяці вирішила, що не хоче просто сидіти, і почала шукати щось для вагітних. Спочатку я був проти – хвилювався, що раптом щось піде не так, а потім побачив, що їй реально стало легше. Спина перестала боліти, настрій покращився, навіть спати краще почала. Зрештою, знайшли для неї хорошу програму – спеціальні легкі вправи без ризику. Якщо цікаво, ось тут хороший варіант, можеш глянути: https://skyfitness.ua/uk/grupovi-zanyattya/fitnes-dlya-vahitnyh/ Головне – щоб без фанатизму, бо перегинати теж не варто.
|
|
| |
viktorkoroviak | Дата: Середа, 19.02.2025, 09:03 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
| Ще залежить від самої жінки. Деякі без руху не можуть, а деякі після першого триместру вже ледь ходять – все дуже індивідуально. У моєї дружини спочатку був заряд ентузіазму, а потім просто гуляли вечорами, і цього вистачало. Головне – не тиснути, якщо їй некомфортно.
|
|
| |
serhiikovalski | Дата: Середа, 19.02.2025, 09:03 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
| Отож! Я зрозумів, що головне – підтримувати, а не змушувати. Якщо хоче займатися – супер, якщо передумає – теж нормально. Бо наша справа – створювати комфорт, а не зайвий стрес.
|
|
| |