23.03.2025, Неділя, 05:52
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Цікавить де можна замовити каркасну баню?
kirilzhilenko80Дата: Вівторок, 25.02.2025, 09:26 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу побудувати каркасну баню на дачі, але не знаю, яку компанію вибрати. Раніше бачив рекламу різних фірм, але чи можна їм довіряти? Можливо, хтось із вас вже замовляв подібні послуги? Поділіться, будь ласка, досвідом, як все пройшло і на що звернути увагу.

a_sovДата: Вівторок, 25.02.2025, 09:27 | Повідомлення # 2
Полковник
Моя порада — шукай компанії, які спеціалізуються саме на каркасних конструкціях. Я колись замовляв каркасну баню, і все було чудово, але є одне але — я на самому початку перевірив матеріали, з яких роблять баню. Важливо, щоб дерево було сухе, оброблене від грибків та цвілі. І не забудь про вентиляцію в лазні — це дуже важливо для збереження конструкцій та комфорту. Я також дивився на терміни виконання роботи, бо деякі компанії беруть на себе забагато замовлень і потім затягують терміни.

HzBoyДата: Вівторок, 25.02.2025, 09:27 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Я недавно будував каркасну баню і насправді все залежить від підрядника. Рекомендую спершу обов’язково перевіряти їх досвід у побудові саме бань. Вони мають бути обізнані в питаннях парильні та вологостійкості, бо це зовсім інші вимоги, ніж до звичайного будинку. Я порадився з кількома людьми, які вже мали досвід, і вибрав перевірену компанію. У мене проблем не було — вони зробили все швидко і якісно. Але завжди перевіряй, чи є у компанії ліцензія на такі роботи, щоб не потрапити до рук шахраїв.

menigorekДата: Вівторок, 25.02.2025, 09:28 | Повідомлення # 4
Полковник
Цитата HzBoy ()
Я недавно будував каркасну баню і насправді все залежить від підрядника. Рекомендую спершу обов’язково перевіряти їх досвід у побудові саме бань. Вони мають бути обізнані в питаннях парильні та вологостійкості, бо це зовсім інші вимоги, ніж до звичайного будинку. Я порадився з кількома людьми, які вже мали досвід, і вибрав перевірену компанію. У мене проблем не було — вони зробили все швидко і якісно. Але завжди перевіряй, чи є у компанії ліцензія на такі роботи, щоб не потрапити до рук шахраїв.

Привіт усім! Можу поділитися власним досвідом із замовленням каркасної бані у компанії RomaWood. Я завжди мріяв про свою баньку на дачі, але не хотів з возитися з усадкою та іншим клопотом, тому вирішив вибрати каркасний варіант. І не пошкодував. Це реальна знахідка для дачі!
Компанія виготовила каркасну баню https://roma-wood.com/product-category/proekti-ban/karkasni-bani/ дуже швидко і без проблем. Вони працюють з високоякісними матеріалами: вагонка з липи для парної, сосна для зовнішньої обробки. Піч — дров’яна, як я і хотів. Все працює бездоганно, і зовсім не треба переживати про усадку. Виготовлення зайняло всього 10 днів, а встановлення — 2 дні. Дуже швидко, на мій погляд, враховуючи, що це все таки баня під ключ. Я задоволений, рекомендую!

111clydemorgan1999Дата: Четвер, 27.02.2025, 19:48 | Повідомлення # 5
Рядовой
Спасибо!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: