14.01.2026, Середа, 09:01
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Який двоконтурний котел кращий?
igomak07Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 07:15 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Планую купувати двоконтурний газовий котел і хочу у вас просити поради щодо того, якому ж саме варіанту надати перевагу? Дуже різні ціни, дуже різни моделі...Як все ж таки визначитись?

mila-malinina-85Дата: Субота, 15.03.2025, 16:38 | Повідомлення # 2
Майор
Цитата igomak07 ()
Планую купувати двоконтурний газовий котел і хочу у вас просити поради щодо того, якому ж саме варіанту надати перевагу? Дуже різні ціни, дуже різни моделі...Як все ж таки визначитись?

Я так само помітила, що ціновий діапазон ну дуже широкий. Є газові котли із цінником десь в 30 тисяч гривень, а є ті, що коштують аж 70 ..І наче марка може бути одною і тією самою

AnastasiiaKrilovaДата: Понеділок, 17.03.2025, 06:46 | Повідомлення # 3
Майор
Цитата mila-malinina-85 ()
Я так само помітила, що ціновий діапазон ну дуже широкий. Є газові котли із цінником десь в 30 тисяч гривень, а є ті, що коштують аж 70 ..І наче марка може бути одною і тією самою

Це технічні характеристики такий вплив мають. Нема чого дивуватись. Тим більше є котли одноконтурні та двоконтурні і другі зазвичай завжди коштують дорожче.

LisaVДата: Вівторок, 18.03.2025, 06:13 | Повідомлення # 4
Сержант
Цитата igomak07 ()

Добре, що ви взагалі вирішили купувати саме двоконтурний котел. Хоча він і буде коштувати дорожче, аніж класичний одноконтурний, але саме цей котел є більш функціональним та зручним в користуванні. Він забезпечить вам і опалення квартири, і безпосередній підігрів води. Я б вам радила на сайті ВЕНКОН подивитись газовий котел двоконтурний https://vencon.ua/ua....nturnyj . Дуже великий асортимент має цей спеціалізований інтернет-магазин. Впевнена, що оберете хороший варіант, який довго прослужить

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: