|
Шукаю студію лазерної епіляції у Києві
|
|
| olkamaslova761 | Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 08:56 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт, красуні! Думаю зробити лазерну епіляцію, але хочу потрапити в справді хороший салон, де безпечно, стерильно, і результат тішить з перших сеансів. Як обрати? Які лазери кращі? Може, у когось є улюблений майстер? Цікавить саме зона бікіні, боляче чи ні? Поділіться своїм досвідом, буду дуже вдячна!
|
| |
|
|
| svetikneskromnaa | Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 08:58 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовой
| Лазер — це супер! Але головне — не економити та не йти куди-небудь, бо можна натрапити на старе обладнання, яке просто не дасть ефекту або навіть зробить шкіру чутливішою. Я проходила курс на діодному лазері, дуже задоволена! Було трохи неприємно, але цілком терпимо. Після процедури користувалася пантенолом і зволожувала шкіру — жодних проблем.
|
| |
|
|
| kircenkotamara | Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 09:00 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| У мене дуже низький больовий поріг, тому я переживала, що буде нестерпно. Але майстер радила перед процедурою радила зробити легкий скраб за декілька днів. У підсумку було не так страшно, а після третього сеансу волосся майже не росте! Головне — не пропускати сеанси, бо волосся росте циклами. Так що не бійся, головне знайти хорошого фахівця!
|
| |
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 09:03 | Повідомлення # 4 |
|
Подполковник
| Я завжди мріяла про гладеньку шкіру без постійного гоління, подразнень та врослих волосків. Перепробувала багато методів, але жоден не давав такого довготривалого ефекту. Нарешті наважилася записатися, подружки радили 3D-лазерну та ELOS-епіляцію в студії EpiLaser у Києві https://epilaser.com.ua/ua/ процедура абсолютно комфортна та безболісна. Мені робили сеанс у філії на Нивках, і я була приємно здивована тим, наскільки все швидко й професійно. Спеціалісти пояснили, що сучасні технології дозволяють видаляти не тільки темне, а й світле волосся, що дуже важливо для мене, адже у мене світло-русе волосся. Після кількох сеансів я помітила разючі зміни: волосся стало значно менше, воно росте повільніше, а шкіра завжди гладенька та доглянута. Більше не потрібно витрачати час на щоденне гоління або терпіти біль від воскової депіляції. Це справжня свобода! Якщо ви ще вагаєтесь, дуже раджу спробувати! Студія EpiLaser має зручні локації у Києві: Оболонь, Нивки, Комфорт Таун. Записуйтеся – і насолоджуйтеся бездоганною гладкістю без зайвих зусиль!
|
| |
|
|
| mariaflorova28 | Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 09:04 | Повідомлення # 5 |
|
Сержант
| Як показує практика, записуватися на нову процедуру не так страшно, коли вже хтось з подружок робив, я ось теж зараз думаю зробити ЛЕ
|
| |
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 09:05 | Повідомлення # 6 |
|
Подполковник
| Якщо чесно, я не знаю, чому я відразу не записалася саме на лазерку у цю студію
|
| |
|
|
| mariaflorova28 | Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 09:06 | Повідомлення # 7 |
|
Сержант
| А які ви зони робите? Який результат можна побачити після першої процедури?
|
| |
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 09:07 | Повідомлення # 8 |
|
Подполковник
| Ну дивіться, я роблю все тіло майже) Курс складає 8-12 процедур, залежно від зони, кольору волосся, спадковості, гормонального фону, стресу, правильної підготовки, догляду, і т.д. За одну процедуру випадає 5-25% волосся.
|
| |
|
|
| mariaflorova28 | Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 09:08 | Повідомлення # 9 |
|
Сержант
| Я думаю записатися саме на бікіні
|
| |
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 09:13 | Повідомлення # 10 |
|
Подполковник
| Як на мене, то лазер-це турбота не тільки про тіло, але і про свою психіку бо з бритвою кожного дня дуже складно. Ось тут можете детальніше дізнатися про лазерну епіляцію бікіні в ЕпіЛазер https://epilaser.com.ua/ua/lazerna-epilyaciya-bikini/ тут всі нюанси описані, є ціни. Перед процедурою проводять консультацію, тому не бійтеся.
|
| |
|
|