14.01.2026, Середа, 10:21
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дізнався про громадську організацію «Fizio»
evanduke324Дата: Вівторок, 18.03.2025, 12:07 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Я недавно дізнався про громадську організацію «Fizio», яка займається реабілітацією та підвищенням кваліфікації реабілітологів в Україні. Чи є хтось, хто брав участь у їхніх програмах? Мені цікаво, наскільки їхні курси та семінари ефективні, чи дійсно вони дають нові знання для практики. Також, чи є у них програми для звичайних людей, які хочуть відновити рухливість після травм або операцій? Я, наприклад, маю кілька проблем з хребтом і не знаю, з чого почати. Якщо хтось з вас має досвід роботи з «Fizio», поділіться, будь ласка.

tbes50203Дата: Вівторок, 18.03.2025, 13:51 | Повідомлення # 2
Рядовой
Привіт! Я брав участь у кількох програмах, організованих https://fizio.ua/ і можу поділитися своїми враженнями. Вони пропонують дуже корисні тренінги для реабілітологів. Всі курси мають практичний аспект, і більшість з них орієнтовані на застосування сучасних методик реабілітації в реальних умовах. Мені особливо сподобалась їхня програма з відновлення рухливості після травм хребта. Ми працювали з тренажерами для спини, вивчали нові підходи до розтягування та зміцнення м’язів. Після цих тренінгів я значно покращив свої навички і почав ефективніше допомагати пацієнтам. Зокрема, нові методики для лікування хребта я вже впровадив у свою практику, і вони дали чудові результати. Що стосується звичайних людей, то організація також не обмежується лише професіоналами. Вони пропонують ряд програм і для пацієнтів, які потребують реабілітації після травм чи операцій. Наприклад, вони запускають онлайн-курси та індивідуальні консультації для людей з різними травмами. Особливо корисними є поради щодо того, як правильно відновлювати рухливість та зміцнювати м’язи після тривалого періоду бездіяльності або після операцій. Я знаю кількох людей, які, скориставшись їхніми послугами, змогли значно покращити свою фізичну активність, навіть не маючи доступу до дорогих медичних процедур.

thiefcrazy98Дата: Вівторок, 18.03.2025, 20:04 | Повідомлення # 3
Рядовой
Я теж чув багато позитивних відгуків про «Fizio», і вважаю, що їхня робота дуже важлива для розвитку реабілітаційної галузі в Україні. Мені подобається, що вони зосереджені не тільки на навчанні професіоналів, але й на доступності реабілітації для звичайних людей. Мій брат недавно отримав травму коліна, і після операції він звернувся до «Fizio» за допомогою. Він розповідав, що консультації були дуже корисними, а вправи, які вони запропонували, допомогли йому значно покращити рухливість. Я бачив, як швидко він почав відновлюватися, що мене дуже вразило.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: