13.01.2026, Вівторок, 05:55
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто уже замовляв стелі Грильято?
kirilzhilenko80Дата: Середа, 26.03.2025, 07:25 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня форумчани. Підкажіть, хто з вас уже замовляв стелі Грильято? Як вам якість матеріалів та обслуговування? Не хочеться зіткнутись з проблемами, як це часто буває з такими специфічними товарами.

a_sovДата: Середа, 26.03.2025, 07:26 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Я замовляв такі стелі для одного проекту в офісі, і можу сказати, що з якістю було все нормально, але обслуговування мене трохи підвело. Довелося трохи постаратись, щоб домовитись про доставку у зручний час. Але загалом стелі вийшли на висоті, тому, якщо компанія гарантує якість, можна ризикувати.

HzBoyДата: Середа, 26.03.2025, 07:27 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Цікаве питання. Я замовляв стелі Грильято, теж все влаштувало, однак були моменти з затримкою доставки. Продавець не завжди відповідав швидко на дзвінки, і це було трохи неприємно. Але коли стеля вже була змонтована, усі питання зникли. Тому я рекомендую все ж перевіряти, як компанія працює з клієнтами, не тільки на етапі продажу, а й при вирішенні проблем, якщо такі виникнуть.

taras_gamperДата: Середа, 26.03.2025, 07:28 | Повідомлення # 4
Подполковник
Цитата HzBoy ()
Цікаве питання. Я замовляв стелі Грильято, теж все влаштувало, однак були моменти з затримкою доставки. Продавець не завжди відповідав швидко на дзвінки, і це було трохи неприємно. Але коли стеля вже була змонтована, усі питання зникли. Тому я рекомендую все ж перевіряти, як компанія працює з клієнтами, не тільки на етапі продажу, а й при вирішенні проблем, якщо такі виникнуть.

Я вже ставив стелі Грильято https://grilyato.org.ua/ в одному з офісів, тому маю певний досвід. Матеріал чудовий — не прогадуєш, якщо вибираєш стелі такого типу. Вони мають стильний вигляд, практичні, і найголовніше — дуже довговічні. Що стосується обслуговування, то я вибирав компанію, яка гарантує якість і доставку вчасно. І насправді, тут важливо не тільки з матеріалами не помилитись, а й із самими установниками — потрібно обирати професіоналів, а не випадкових людей.
Обслуговування не підвело — все зробили швидко, без затримок. Тому раджу перевіряти всі нюанси, перш ніж підписувати договір. У таких випадках зазвичай не хочеться через пару місяців стикатись з якимись проблемами.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: