11.01.2026, Неділя, 13:59
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Планую встановити стелю Армстронг
kirilzhilenko80Дата: Четвер, 27.03.2025, 16:20 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Планую встановити стелю Армстронг у ванній. Хтось робив таке? Які є варіанти для вологих приміщень? Як вибрати компанію, яка спеціалізується саме на ванних кімнатах?

a_sovДата: Четвер, 27.03.2025, 16:21 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Я також робив стелю Армстронг у ванній. Для вологих приміщень важливо вибрати матеріали, які не бояться води та не схильні до деформації. Я звертався до компанії, яка має досвід роботи з такими приміщеннями, і вони використовували спеціальні вологостійкі плитки для стелі. Після встановлення все виглядає чудово, і стеля витримує постійне вплив води та пари.

HzBoyДата: Четвер, 27.03.2025, 16:21 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Якщо ви плануєте встановлювати стелю в ванній, обов'язково переконайтесь, що компанія використовує сертифіковані вологостійкі матеріали. Я вибирав компанію, яка спеціалізується на ванних кімнатах і вони використовували стелі, які легко очищаються і не псуються від вологи. Це важливо, щоб стеля залишалася в ідеальному стані навіть після кількох років використання.

menigorekДата: Четвер, 27.03.2025, 16:22 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Цитата HzBoy ()
Якщо ви плануєте встановлювати стелю в ванній, обов'язково переконайтесь, що компанія використовує сертифіковані вологостійкі матеріали. Я вибирав компанію, яка спеціалізується на ванних кімнатах і вони використовували стелі, які легко очищаються і не псуються від вологи. Це важливо, щоб стеля залишалася в ідеальному стані навіть після кількох років використання.

Якщо плануєте ставити стелю Армстронг у ванній, то важливо вибрати компанію, яка враховує вологість і специфічні умови. Я сам робив таку стелю, і на сайті https://stelya-armstronh.online/ знайшов потрібну інформацію щодо стель для вологих приміщень.
Вони пропонують варіанти, які ідеально підходять для ванних кімнат, мають спеціальне покриття для захисту від води і пари. До того ж, монтажники справді добре знають, як працювати з такими матеріалами, тому все було виконано без проблем. Моя порада – вибирайте компанію, яка має досвід у таких специфічних умовах, і саме ця точно вам підійде. Вони вам пояснять, який матеріал для ванної краще вибрати, щоб стеля служила довго.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: