Цитата HzBoy (

)
Якщо ви плануєте встановлювати стелю в ванній, обов'язково переконайтесь, що компанія використовує сертифіковані вологостійкі матеріали. Я вибирав компанію, яка спеціалізується на ванних кімнатах і вони використовували стелі, які легко очищаються і не псуються від вологи. Це важливо, щоб стеля залишалася в ідеальному стані навіть після кількох років використання.
Якщо плануєте ставити стелю Армстронг у ванній, то важливо вибрати компанію, яка враховує вологість і специфічні умови. Я сам робив таку стелю, і на сайті https://stelya-armstronh.online/ знайшов потрібну інформацію щодо стель для вологих приміщень.
Вони пропонують варіанти, які ідеально підходять для ванних кімнат, мають спеціальне покриття для захисту від води і пари. До того ж, монтажники справді добре знають, як працювати з такими матеріалами, тому все було виконано без проблем. Моя порада – вибирайте компанію, яка має досвід у таких специфічних умовах, і саме ця точно вам підійде. Вони вам пояснять, який матеріал для ванної краще вибрати, щоб стеля служила довго.