08.01.2026, Четвер, 14:20
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порекомендуйте фахівців, які займаються просуванням сайтів
LevchenkoДата: Субота, 05.04.2025, 13:19 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Мій сайт працює вже кілька місяців, але не отримує очікуваного трафіку. Після всіх моїх зусиль по контенту та дизайну, результат все одно залишає бажати кращого. Я знаю, що для підвищення видимості в пошукових системах потрібна SEO-оптимізація, але не знаю, з чого почати. Може, хтось може порекомендувати фахівців, які дійсно займаються SEO-просуванням і допоможуть моєму сайту потрапити в топ? Чи варто замовляти послугу повного SEO-аудиту або почати з конкретних аспектів, таких як ключові слова чи зовнішні посилання?

misterbicipsДата: Субота, 05.04.2025, 13:19 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Ваша ситуація знайома багатьом. Якщо сайт не отримує трафік, це може бути через кілька факторів: від технічних помилок до недостатньо оптимізованого контенту або проблем із зовнішніми посиланнями. Я рекомендую почати з повного SEO-аудиту, щоб оцінити проблеми сайту. Далі слід працювати над ключовими словами та покращенням контенту для залучення більшої кількості відвідувачів. Зовнішні посилання також мають велике значення для підвищення авторитету вашого сайту в очах пошукових систем.

LevchenkoДата: Субота, 05.04.2025, 13:20 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Це дійсно звучить логічно. Технічний аудит, мабуть, буде найкращим першим кроком. Але як правильно обрати компанію для SEO-аудиту? Що саме має бути в звіті після аудиту, і як можна бути впевненим, що компанія не запропонує "псевдо-послуги"? Які критерії надійності компанії варто враховувати?

misterbicipsДата: Субота, 05.04.2025, 13:22 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Розумію твої сумніви, тому що зараз на ринку є багато пропозицій, і не всі вони дійсно ефективні. Ось кілька критеріїв, на які варто звертати увагу: досвід роботи, приклади успішних проектів, відкритість в роботі (якщо компанія надає звіти та готова пояснити, що саме вони роблять), а також відгуки реальних клієнтів. Я рекомендую звернутися до професіоналів та замовити seo просування сайту https://www.seowritely.org/seo-prosuvannya/ на SeoWritely. Вони мають досвід у всіх етапах SEO-оптимізації та дають чіткі звіти про виконану роботу. Це допоможе тобі зрозуміти, які кроки реально впливають на поліпшення позицій твого сайту в пошукових системах.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: