| 1702_dimas_24 | Дата: Вівторок, 15.04.2025, 14:15 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Потрібна ваша порада. У мене Mercedes Sprinter, і нещодавно тріснуло лобове скло – ймовірно, через різкий перепад температур. Тепер шукаю надійне місце, де можна замовити нове скло. Хочу щось якісне, щоб не було проблем з установкою, герметичністю та, звичайно, щоб воно відповідало стандартам безпеки. Знаю, що для Sprinter важливо обирати скло не просто за розміром, а ще й за технічними характеристиками. Можливо, хтось уже міняв скло і може порекомендувати, де краще замовляти? І ще – скільки це приблизно коштує? Буду вдячний за будь-яку пораду!
|
| |
|
|
| vlad0211v | Дата: Вівторок, 15.04.2025, 14:37 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Сам мав подібну ситуацію з лобовим склом на своєму Sprinter, тому точно можу порадити перевірене місце – BUS-shop https://bus-shop.com.ua/ua....printer . Це магазин, де можна знайти якісне автоскло спеціально для Mercedes Sprinter. Тут враховані всі особливості моделі – від кривизни до товщини та типу покриття. Скло дійсно міцне, має захист від подряпин, а ще приємно здивувала наявність варіантів із тонуванням. Крім того, ціна адекватна, а доставка по Україні швидка. Мені ще й порадили, де встановити правильно – все зробили без щілин і зайвих проблем.
|
| |
|
|