01.01.2026, Четвер, 13:27
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як проходить прийом у акушера-гінеколога у Львові?
misterbicipsДата: Середа, 30.04.2025, 13:03 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Розкажіть, як проходить прийом у акушера-гінеколога? Йду перший раз і трохи хвилююся. Хочеться знати, до чого готуватись, чи потрібно щось брати із собою, як все відбувається? Буду вдячна за відповіді без осуду, бо справді хвилююча тема. Також цікаво, скільки зазвичай триває консультація?

fornodguestДата: Середа, 30.04.2025, 13:04 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Не хвилюйся, це зовсім не страшно. На прийомі гінеколог зазвичай спершу розпитує про менструальний цикл, загальний стан, історію хвороб, якщо такі були. Потім може бути огляд на кріслі, аналізи або УЗД — залежить від ситуації. Варто мати з собою рушник або пелюшку, щоб покласти на крісло, і результат попередніх обстежень, якщо вони є. Якщо лікар уважний, то все проходить спокійно й без стресу.

antp111Дата: Середа, 30.04.2025, 13:06 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Я недавно була на прийомі — то в неї це зайняло десь хвилин 30. Спочатку поговорили, потім лікар зробила огляд, взяла мазки і направила на УЗД. Важливо — нічого не приховувати і відповідати чесно. В нормальних клініках ставлення дуже людяне, і лікар пояснює кожен крок.

LevchenkoДата: Середа, 30.04.2025, 13:10 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Акушер-гінеколог у Львові https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/akusher-hinekoloh-lviv/ супроводжує жінку у різні періоди життя: від підліткового віку до вагітності та менопаузи. На прийомі лікар не лише проводить стандартний огляд, а й вислуховує пацієнтку, призначає обстеження (при потребі) та дає рекомендації щодо здоров’я. У медичному центрі "Мати та дитина" прийом акушера-гінеколога відбувається в комфортних умовах. Тож якщо шукаєш місце, де до тебе поставляться з розумінням, можеш звернутись у цю клініку.
Прикріплення: 7120873.jpg (8.7 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: