01.01.2026, Четвер, 07:47
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як обрати якісну чоловічу білизну великого розміру?
eviktor463Дата: Вівторок, 13.05.2025, 10:41 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Останнім часом почав розуміти, що знайти дійсно зручну і якісну чоловічу білизну великого розміру — це ще той квест. У мене нестандартна фігура: живіт є, стегна широкі, і більшість речей просто не сидять нормально. Купував кілька разів у звичайних магазинах — або труси врізаються, або тканина якась синтетична, в якій одразу парить і незручно цілий день. Хочу знайти щось справді комфортне, добре пошите, щоб носити і не думати про це. Але от питання: на що звертати увагу при виборі? Які тканини найкращі? Чи є перевірені виробники або бренди, які спеціалізуються саме на великих розмірах? Якщо хтось із вас уже проходив через це і може підказати нормальний варіант — буду щиро вдячний. Бо купляти навмання вже набридло, хочеться знайти щось, що реально підходить.

rostikgrin1989Дата: Вівторок, 13.05.2025, 10:44 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чудово тебе розумію, бо сам тривалий час шукав, де можна знайти справді якісну чоловічу білизну великого розміру. На жаль, у звичайних магазинах дуже обмежений вибір, а те, що є — часто виготовлено з неякісних матеріалів або має незручний крій. Можу дати кілька порад, які мені особисто допомогли. По-перше, обирай білизну з натуральних тканин — найкраще, якщо це бавовна з невеликим вмістом еластану (до 5%), щоб тканина трохи тягнулася, але не парила. По-друге, зверни увагу на крій і пошив — шви повинні бути м’якими, плоскими, а гумка – не надто вузька і обов’язково м’яка на дотик. Добре, коли труси мають анатомічну форму — вони краще сидять і не сповзають. І третє – купуй у перевірених магазинах, де є окремий розділ саме для великих розмірів. Особисто я рекомендую інтернет-магазин Sweik — тут дійсно хороший вибір, доступні розміри від XL до 6XL, і головне – усе якісне та зручне. В асортименті є труси-боксери, сліпи, майки, футболки – і все це чоловіча білизна великого розміру https://sweik.com.ua/uk....4076873 зроблена з хороших матеріалів. Я вже тричі робив замовлення, і щоразу залишався задоволений. Доставка швидка, опис товарів відповідає реальності. Якщо шукаєш комфорт і впевненість у собі – сміливо можу радити цей магазин.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: