| HzBoy | Дата: Вівторок, 20.05.2025, 20:35 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Друзья, ищу морозилку, чтобы не только мороженое держать, но и совесть остудить А если серьёзно — нужно что-то надёжное для бизнеса, чтобы не подвела ни в +35, ни в отключение света. Может, кто-то уже проходил этот квест и знает, где у нас в Украине можно купить не «кота в мешке»?
|
| |
|
|
| kircenkotamara | Дата: Середа, 21.05.2025, 19:22 | Повідомлення # 2 |
 Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Якщо ви, як і я, продаєте морозиво або холодні десерти, то знаєте, наскільки важлива потужна морозильна камера. Вона має тривалий термін служби, економіть електроенергію і, головне, ідеально зберігає продукцію, не допускаючи розтавання чи кристалізації. Коли я обирав обладнання для свого кафе, мені порадили магазин Венкон, і я не пошкодував! Тут були вигідні ціни, акції та можливість оплати частинами, що дуже важливо на старті бізнесу. Якщо вас цікавлять морозильні камери https://vencon.ua/ua/catalog/morozilnye-kamery тут знайдете те, що треба. Доставка була швидкою, а консультанти допомогли підібрати модель саме під мої потреби. Тепер у мене завжди ідеальне морозиво, а клієнти залишаються задоволеними. Раджу і вам не гаяти час і купити якісну морозильну камеру саме тут — з гарантією, кешбеком і гарячими знижками!
|
| |
|
|