31.12.2025, Середа, 19:44
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Послуги клінінгової компанії Crystal Home Service
rostikgrin1989Дата: Вівторок, 03.06.2025, 10:34 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Зовсім недавно вперше скористався послугами клінінгової компанії Crystal Home Service https://crystal-home-service.com/ і вирішив поділитися своїм досвідом. Раніше прибирав сам або з допомогою знайомих, але цього разу ситуація була серйозніша – потрібно було зробити генеральне прибирання після ремонту в квартирі. Пилюка була скрізь: на стінах, стелі, в розетках, на вікнах і навіть у шафах. Самостійно впоратися було б нереально.

Замовлення оформив без проблем, зворотній зв'язок отримав дуже швидко. Уже на наступний день приїхала команда фахівців зі всім необхідним обладнанням та хімією. Працювали злагоджено, акуратно, без зайвих розмов. Те, що мені особливо сподобалося – це увага до дрібниць. Наприклад, вони витерли навіть жалюзі та карнизи, які зазвичай всі ігнорують.

Також був приємно вражений тим, що використовували безпечні миючі засоби – у мене маленька дитина, і це було принципово важливо. Вікна блищали, плитка у ванній засяяла, навіть старий жир на кухонній витяжці зник безслідно. За кілька годин квартира виглядала так, ніби в ній і не було будівельного пилу та бруду.

Окремо хочу згадати, що вони працюють не лише по Києву, а й по області – це дуже зручно, бо не всі компанії готові їхати за межі міста. Вартість послуг, як на мій погляд, цілком адекватна якості, яку вони надають. Ніяких прихованих платежів – усе прозоро.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: