|
Планую брати USDT на короткий термін, але ще не визначився
|
|
| simplykitsune | Дата: Понеділок, 16.06.2025, 14:32 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хтось уже реально брав криптопозику через BitCapital? Я вивчав трохи тему, але на практиці ще не пробував. Мене цікавить, наскільки там усе просто й чи не буде підводних каменів? Типу чи треба проходити верифікацію, чи можна швидко все зробити? Планую брати USDT на короткий термін, але ще не визначився. Можливо, хтось поділиться своїм досвідом або порадами, з чого почати?
|
| |
|
|
| maria | Дата: Понеділок, 16.06.2025, 14:33 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовой
| Я вже кілька разів користувалась BitCapital, переважно брала позику під заставу USDT. Якщо коротко — все працює досить прозоро. Спочатку треба зареєструватися (верифікація проста, документ і селфі), потім переходиш у розділ "Отримати позику", обираєш суму й строк, після чого система автоматично рахує заставу (зазвичай 150% від суми в USDT). Надсилаєш USDT на вказаний гаманець і протягом кількох хвилин отримуєш гривні. Я виводила на карту — кошти приходили буквально за 5 хвилин. Якщо повертаєш позику вчасно, проблем жодних. Є ще фішка — реферальна програма, можна отримати відсотки, якщо хтось за твоїм посиланням скористається сервісом. Ось сам сайт, там усе описано зрозуміло: https://bitcapital.online/
|
| |
|
|
| simplykitsune | Дата: Понеділок, 16.06.2025, 14:33 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовой
| Добре, що діляться реальним досвідом, бо відгуки в інтернеті часто дуже загальні. Якщо все дійсно так швидко і без складнощів — може, спробую з малої суми для початку.
|
| |
|
|