| HzBoy | Дата: Вівторок, 24.06.2025, 13:53 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дивлюсь зараз у бік психологічних сторінок в інтернеті, бо відчуваю потребу трохи краще зрозуміти себе. Але важливо, щоб це не були якісь сухі лекції, а справжні поради від живої людини з практичним досвідом. Чи є у вас перевірені місця, де таке можна почитати?
|
| |
|
|
| pechkin-1978 | Дата: Середа, 25.06.2025, 07:50 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Колись мені здавалося, що любов – це коли терпиш усе. Коли мовчиш, щоб не образити. Коли забуваєш про себе, бо "так треба". Мій шлях до себе почався з болю, але й з відкриттів. Одним із них став блог цього психолога з Запоріжжя https://psiholog-lebedeva.com/yak-govority-s-ditmi-pro-smert/ її стаття про межі у стосунках була для мене як перший ковток свіжого повітря після довгого перебування в задушливій кімнаті. Я читала і плакала – впізнавала себе, свої помилки, і водночас відчувала підтримку. Вона пише з теплотою і гідністю, вона не звинувачує, а допомагає зрозуміти, чому ми дозволяємо іншим переступати через наші кордони. Завдяки її порадам я навчилась спокійно, без крику, говорити "ні" і не відчувати провини. Тепер я знаю: любов – це не жертва. Любов – це межі, у яких ми можемо розквітати.
|
| |
|
|