Цитата HzBoy (

)
Мій лайфхак — дивитися, чи магазин публікує результати HPLC-аналізу (діаграма піків). Навіть якщо ви не хімік, сам факт викладання графіків уже говорить, що виробник не ховає дані. Ще один момент: пляшка повинна бути з крапельницею-піпеткою й темного скла. Якщо над s/n партії наклеєна нова етикетка поверх старої, краще проходьте повз.
Я працюю з великим обсягом інформації щодня — потрібно постійно зосереджуватись, запам’ятовувати нові дані, працювати над кількома завданнями одночасно. Почав шукати природний варіант для підтримки когнітивної функції. Вибір зупинився на їжовику гребінчастому. Замовив в Amigo https://amigo-hookah.com.ua/microdo....chastij знаю цей магазин раніше як постачальника кальянів, але приємно здивувався, що в них також є адаптогени високої якості.
Отримав капсули з екстрактом, усе чітко: герметична упаковка, етикетка з дозуванням, терміном придатності й вказівками щодо прийому. Після 2 тижнів вживання помітив, що легше фокусуватись на завданнях, зменшилась ментальна втома, а ввечері не відчуваю «перевантаження в голові». Якість — на високому рівні, жодних негативних реакцій не було. Можу рекомендувати всім, хто шукає натуральну підтримку для мозку.