| linalineva7 | Дата: П`ятниця, 11.07.2025, 11:50 | Повідомлення # 1 |
|
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Можливо, хтось вже проходив цей шлях і може порадити, де зараз найкраще шукати новобудови у Львові, щоб купити саме однокімнатну квартиру без посередників? Дуже цікавить варіант напряму від забудовника, бо хочу уникнути додаткових витрат на ріелторів. Бажано сучасний житловий комплекс, гарне транспортне сполучення і надійний забудовник.
|
| |
|
|
| kilivivin | Дата: П`ятниця, 11.07.2025, 11:52 | Повідомлення # 2 |
|
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Розумію твій запит як ніхто, бо сам нещодавно шукав, де купити однокімнатну квартиру у Львові https://www.mhouse.lviv.ua/odnokimnatni-kvartyry без зайвих нервів і переплат. Раджу звернути увагу на компанію Mhouse — у них справді широкий вибір однокімнатних квартир у різних районах міста, і все від самого забудовника, без посередників. Особисто для мене було важливо, щоб комплекс був з сучасною інфраструктурою, прозорою документацією і можливістю розтермінування. У Mhouse якраз усе це є: нові будинки, дитячі майданчики, зручний під’їзд до центру, а ще приємні менеджери, які не нав’язують зайвого, а реально консультують. Я підписав договір напряму з компанією і був приємно здивований оперативністю оформлення всіх паперів.
|
| |
|
|