12.01.2026, Понеділок, 11:21
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Онлайн школа для малюків
ivaotliva12Дата: Середа, 16.07.2025, 13:17 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Цікавить, яка програма в онлайн-школах для молодших класів? І чи справді дітям дають навантаження по віку, а не завалюють всім підряд? Бо не хочу, щоб дитина з першого класу вигоріла. Шукаю варіанти для навчання молодшого сина.

isiv23789Дата: Середа, 16.07.2025, 18:10 | Повідомлення # 2
Полковник
Є різні пакети навчання, ми вибрали повний день https://www.thinkglobal.ua/junior щоб донька вчилася як в офлайн-школі плюс англійський та математика щодня. Звісно хвилювались, бо вона в нас не дуже полюбляє сидіти за комп'ютером довго. Але рік пройшов швидко, результат є і досить непоганий. Думала, що наступного року вона буде вчитися онлайн, но вирішили продовжити навчання в онлайн школі.

gafunovichkovaДата: П`ятниця, 28.11.2025, 00:09 | Повідомлення # 3
Сержант
Коли ми з чоловіком почали шукати дитячий садок для нашого сина, я навіть не уявляла, наскільки важливою виявиться атмосфера закладу. Ми відвідали декілька варіантів: десь було занадто гамірно, десь – надто формально, а подекуди я просто не відчувала тієї турботи, яку хочеться для своєї дитини.
Переломним моментом стало відвідування одного сучасного садка на Позняках. Там мене вразила відкритість педагогів, тепла адаптація новачків і те, як природно син увійшов у гру з іншими дітьми вже за кілька хвилин. Саме це переконало мене, що комфорт і довірлива атмосфера важать набагато більше, ніж я думала спочатку.
Якщо ви також у пошуках місця, де дитині буде затишно та безпечно, раджу звернути увагу на https://mkids.ua/kindergarten/dytyachyj-sadok-poznyaki/ — там зручно ознайомитися з програмою та умовами.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: