| mironovs920 | Дата: П`ятниця, 18.07.2025, 05:19 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Кілька років користувався одним і тим самим сервісом для обслуговування кондиціонерів, але одного разу вирішив спробувати новий варіант і звернувся до компанії Kingsystem. Рішення виявилося вдалим! Мій старий кондиціонер давно потребував якісної профілактики, оскільки помітив зниження ефективності охолодження і з'явився сторонній звук під час роботи. Зважившись на повну перевірку і глибоке чищення кондиціонерів https://www.kingsystem.ua/chystka-kondyczioneriv/ вибрав саме цю компанію завдяки позитивним відгукам знайомих. Результати перевершили мої очікування. Майстри прибували вчасно, працювали акуратно й уважно до всіх нюансів. Повністю розібравши кондиціонер, виконавши необхідну дезінфекцію і заміну старих елементів, фахівці привели техніку практично в ідеальний стан. Пристрій знову запрацював ідеально, а неприємні шуми і запахи зникли. Було дивно побачити, наскільки відрізняється професійна обробка від звичайного домашнього прибирання, яке раніше проводив сам. Приємно здивований рівнем сервісу та високою якістю послуг, наданих фахівцями Kingsystem. Буду однозначно рекомендувати компанію друзям і продовжу співпрацю далі.
|
| |
|
|