20.08.2026, Четвер, 02:06
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто має досвід участі в тендерних закупівлях через Prozorro?
LevchenkoДата: Вівторок, 29.07.2025, 11:05 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто має досвід участі в тендерних закупівлях через Prozorro. Наша установа вперше планує податися на відкриті торги, і мені доручили розібратись з алгоритмом дій. Цікавить усе: з чого почати, які документи підготувати, як шукати актуальні тендери за нашою категорією, які бувають типові помилки на етапі подання пропозиції, і як технічно подавати документи через електронний майданчик. Також буду вдячна, якщо порадите, які саме майданчики зручні для участі, бо в Інтернеті багато інформації, але важко знайти щось зрозуміле й систематизоване саме для новачків.

misterbicipsДата: Вівторок, 29.07.2025, 11:06 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Починати треба з пошуку тендерів, які відповідають вашій спеціалізації — для цього існують електронні майданчики, де всі закупівлі публікуються. Як тільки знайдете релевантний тендер — уважно читаєте тендерну документацію, бо там усе прописано: умови, вимоги до учасників, терміни, потрібні довідки тощо. Не забудьте, що для участі вам потрібен кваліфікований електронний підпис і зареєстрований кабінет на майданчику. Зі свого досвіду скажу: головне — нічого не робити в останній день, бо тоді найчастіше трапляються технічні збої або помилки у файлах. І ще — кожен майданчик має свою службу підтримки, не соромтесь писати їм, вони зазвичай швидко допомагають розібратись.

LevchenkoДата: Вівторок, 29.07.2025, 11:06 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
А скажіть, будь ласка, чи є якась зручна платформа, де можна не тільки переглядати оголошення про тендери, але й одразу фільтрувати їх за галузями або регіонами, щоб не витрачати час на непотрібні позиції?

misterbicipsДата: Вівторок, 29.07.2025, 11:07 | Повідомлення # 4
Генерал-полковник
Є така платформа, і я її щиро рекомендую — це Держзакупівлі онлайн. Це один із найзручніших сервісів для участі в тендерних закупівлях, особливо якщо ви тільки починаєте. На сайті можна легко знайти потрібні закупівлі за категорією, регіоном, замовником або кодом ДК. Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, фільтри працюють чітко, а інформація постійно оновлюється. Крім цього, платформа надає доступ до архіву тендерів, тож ви можете подивитися, як проходили подібні тендер закупівлі https://www.dzo.com.ua/tenders раніше. Також є довідковий розділ і поетапна інструкція щодо участі в торгах — від пошуку тендеру до завантаження документів. Для новачків особливо корисною є функція автоматичного сповіщення про нові закупівлі за заданими параметрами. Я сам користуюся цим сервісом понад два роки — ще жодного разу не підвів. Спробуйте — переконаєтесь у зручності самі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: