28.12.2025, Неділя, 06:45
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто пробував ортопедичні устілки !
a_sovДата: Вівторок, 12.08.2025, 13:12 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Друзі, є питання до тих, хто пробував ортопедичні устілки саме для спортивного взуття. У мене є пара кросівок для тренувань у залі та для бігу, і я думаю, чи варто робити окремо устілки під них. Чи дійсно вони відрізняються від повсякденних? Бо чув, що спортивні мають іншу амортизацію, і цікаво, чи це взагалі відчувається на практиці.

HzBoyДата: Вівторок, 12.08.2025, 13:12 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Робив такі для бігових кросівок, бо почали боліти коліна після інтенсивних пробіжок. Майстер пояснив, що спортивні устілки мають бути тоншими, більш гнучкими та з посиленою амортизацією в зоні п’яти. Після адаптації я почав бігати комфортніше, і відчуття «ударів» по ногах значно зменшилось.

kirilzhilenko80Дата: Вівторок, 12.08.2025, 13:13 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
У мене була проблема зі стопою при заняттях кросфітом — на стрибках і присіданнях сильно навантажувалася передня частина. Мені зробили устілки з більш щільним матеріалом в зоні носка. Різницю відчув одразу: стопа тримається стабільніше, немає ковзання, і взагалі зменшився ризик травм під час тренувань.

menigorekДата: Вівторок, 12.08.2025, 13:14 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Цитата kirilzhilenko80 ()
У мене була проблема зі стопою при заняттях кросфітом — на стрибках і присіданнях сильно навантажувалася передня частина. Мені зробили устілки з більш щільним матеріалом в зоні носка. Різницю відчув одразу: стопа тримається стабільніше, немає ковзання, і взагалі зменшився ризик травм під час тренувань.

Я в Footbalance https://footbalance.com.ua/direction/dlia-sportu/ купував устілки для спортивних кросівок, бо почав бігати і після кожної пробіжки ноги горіли. Там підібрали мені варіант, щоб підтримував склепіння і знімав навантаження. Бігаю тепер без мозолів і без того відчуття, що стопи «пливуть» у взутті.
І знаєш, прикольно, що вони реально врахували стиль мого бігу, навіть порадили змінити шнурівку, щоб стопа краще трималась. Ще й показали, як правильно вставляти устілку, щоб не зминалась при носінні. А найцікавіше, що в залі почав присідати з вагами і зрозумів – навіть там відчувається різниця у стійкості. Якби знав раніше, давно б уже поставив.

anndem777Дата: П`ятниця, 15.08.2025, 10:09 | Повідомлення # 5
Рядовой
Чи є реальний ефект після тривалого використання устілок, чи може вже краще підбирати правильне взуття?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: