03.09.2025, Середа, 13:56
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Захист дитини
antp111Дата: Вівторок, 19.08.2025, 09:02 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене донька вчиться у 7 класі, і останнім часом часто приходить додому сама, бо я затримуюся на роботі. Район спокійний, але іноді все одно бувають підозрілі люди або групи підлітків біля під’їзду. Я хвилююся, бо дзвінки по телефону не дають повної впевненості, що вона в безпеці. Може, хтось уже користувався якимись додатками чи послугами для безпеки дітей і може порадити, як реально захистити дитину, коли вона сама йде додому ввечері?

HzBoyДата: Вівторок, 19.08.2025, 09:02 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Я прекрасно розумію твої переживання. Мій син теж часто сам повертається після тренувань, і перші кілька разів я був у постійному стресі, поки не навчався контролювати ситуацію. Ми пробували домовлятися, щоб йшов із друзями, але не завжди це виходить. GPS та дзвінки допомагають частково, але справжній спокій з’явився тільки тоді, коли підключили реальний сервіс охорони, де у випадку небезпеки реагує професійна група. Самостійно відстежувати все неможливо, а тут дитина отримує підтримку, а батьки – спокій.

antp111Дата: Вівторок, 19.08.2025, 09:03 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Дякую, що поділився. Це дуже важлива інформація для мене. А можеш уточнити, який саме сервіс ви обрали і як він працює? Цікавить, чи потрібен постійний контроль з нашого боку, або дитина сама може викликати допомогу, якщо щось трапиться?

HzBoyДата: Вівторок, 19.08.2025, 09:04 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Ми підключили додаток «Поруч» від охоронної компанії OIB https://oib.com.ua/ , і це реально змінило ситуацію. Донька має на телефоні тривожну кнопку: якщо відчуває небезпеку, натискає її, і група реагування виїжджає на місце миттєво. Крім того, я отримую повідомлення на свій телефон про будь-яке спрацювання кнопки, тому завжди знаю, що відбувається. Сервіс працює без нашого постійного контролю, дитина сама може викликати допомогу, а я спокійний, бо знаю, що реагують професіонали. Абонплата всього 80 гривень на місяць, і для мене це невелика ціна за спокій і безпеку доньки. Тепер вона йде додому сама, але відчуває захист, а я можу займатися роботою без постійного хвилювання. Це реально змінює підхід до безпеки дітей у місті.
Прикріплення: 5438718.jpg (28.1 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: