03.09.2025, Середа, 13:56
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як правильно обрати шампунь для щоденного використання?
iri431851Дата: Понеділок, 25.08.2025, 10:59 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline

Привіт усім! Я давно замислююсь над тим, як обрати шампунь для щоденного використання, бо моє волосся часто швидко жирніє, а деякі засоби взагалі не підходять. Я пробувала різні марки, але ефекту мало, і волосся виглядає тьмяним. Хочеться знайти щось професійне, без шкідливих компонентів, можливо безсульфатне або органічне, щоб не пересушувало шкіру голови, але водночас добре очищало волосся. Може, хтось порадить перевірені варіанти для щоденного догляду, які реально працюють і не псують волосся після кількох використань?

ryna021111Дата: Понеділок, 25.08.2025, 12:40 | Повідомлення # 2
Рядовой
Я можу порадити подивитися асортимент професійних шампунів на сайті https://cosmy.com.ua/shampuni-ua . Там великий вибір шампунів для різних типів волосся: безсульфатні, безсиліконові, органічні та професійні. Наприклад, для щоденного використання підходять безсульфатні засоби – вони м’яко очищають волосся і не пересушують шкіру голови. Якщо у вас жирне волосся, обирайте шампуні з глиною чи натуральними екстрактами, вони прибирають надлишки себуму. А для сухого волосся – засоби з оліями та кератином. Я користуюсь безсульфатним професійним шампунем і волосся виглядає здоровим, блискучим і не жирніє протягом дня.

vlad0211vДата: Понеділок, 25.08.2025, 12:55 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Додам, що крім вибору шампуню важливо дотримуватися правильної техніки миття: наносити невелику кількість, м’яко масажувати шкіру голови та добре змивати. Також бажано чергувати шампуні, щоб волосся не звикало до одного складу. Ще корисно звертати увагу на кондиціонери та маски – вони допомагають підтримувати баланс вологості і структуру волосся.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: