| iri431851 | Дата: Понеділок, 08.09.2025, 18:18 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Потрібна ваша порада. Я вже довгий час борюся з варикозом – ноги важкі, іноді болять, набрякають вечорами. Пробував кілька мазей, але ефект тимчасовий: щойно перестаю користуватися, усе повертається. Задумався над капсулами чи добавками, які працюють ізсередини. Але в аптеці та онлайн так багато варіантів, що складно зрозуміти, який із них реально дієвий. Може, хтось уже пробував і може поділитися своїм досвідом: що краще – мазь чи капсули? І чи варто поєднувати обидва методи для більшого результату?
|
| |
|
|
| vlad0211v | Дата: Понеділок, 08.09.2025, 18:52 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я мав схожу проблему і можу поділитися досвідом. Якщо використовувати лише зовнішні засоби, то ефект буде короткочасний, бо вони не вирішують проблему всередині. Тому раджу поєднувати. Наприклад, можна купити мазь від варикозу для зняття симптомів, але обов’язково додати капсули https://logic-pharm.com.ua/vid-varykozu/ для підтримки вен ізсередини. Такий підхід допомагає знизити ризик тромбів, зменшити ламкість судин і прибрати набряки. Я відчув суттєве полегшення вже через кілька тижнів регулярного прийому.
|
| |
|
|