|
Порадьте смачний слабоалкогольний напій
|
|
| ivaotliva12 | Дата: Субота, 13.09.2025, 20:40 | Повідомлення # 1 |
|
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім привіт, підкажіть, які слабоалкогольні напої вам подобаються? Зараз такий вибір на полицях магазинів – сидри, коктейлі, пиво, навіть різні газовані мікси. Хотілося б почути ваші рекомендації – що смачне, яке не дуже міцне, але при цьому має приємний смак і не занадто солодке.
|
| |
|
|
| romasyni | Дата: Субота, 13.09.2025, 20:41 | Повідомлення # 2 |
|
Майор
| Так, справді зараз є все завгодно, були б гроші. Зазвичай беру готові коктейлі типу мохіто або джин-тонік у банках – зручно брати з собою на пікнік. Головне для мене – щоб напій не був надто солодким, бо тоді швидко набридає. Ще подобаються напої з натуральними соками, де відчувається фруктовий смак, а не лише якась не корисна хімія.
|
| |
|
|
| ivaotliva12 | Дата: Субота, 13.09.2025, 20:43 | Повідомлення # 3 |
|
Подполковник
| Нажаль саме коктейлі в банках ще не пробувала – треба буде спробувати. Можливо, порадите якийсь бренд або конкретний смак, щоб з чогось почати? Щось таке не дороге і щоб можна було придбати в наших магазинах без проблем.
|
| |
|
|
| romasyni | Дата: Субота, 13.09.2025, 20:58 | Повідомлення # 4 |
|
Майор
| Дуже подобаються слабоалкогольні напої Revo https://maudau.com.ua/categor....nd=revo – вони злегка газовані, приємні на смак і мають кілька різних смаків, щоб можна було обирати за настроєм. Гарний вибір таких напоїв є у інтернет-магазині Маудау, там я такі напої і замовляю. Найчастіше беру класичний, бо він ідеально збалансований – не надто солодкий, але й не гіркий. Іноді беру Revo Alco Energy – це чудовий коктейль-мікс із горілки, енергетика та соку з оригінальним освіжаючим смаком, тому підходить для вечірок, коли хочеться залишатися активним. Також мені подобається, що ці напої не надто міцні – можна випити дві банки й почуватися комфортно. Ціна в Maudau зазвичай приємна, плюс часто є акції, тому виходить вигідніше, ніж у звичайних магазинах.
|
| |
|
|