|
Чи варто інвестувати у фінтех в Україні?
|
|
| iri431851 | Дата: Середа, 24.09.2025, 08:37 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я розглядаю можливість інвестицій у різні галузі в Україні. Фінтех здається дуже перспективним напрямом, але також і ризикованим. Є приклади стартапів, які швидко виросли, а потім закрилися через регуляторні проблеми чи брак підтримки. Мене цікавить, чи справді інвестувати у фінансові технології в Україні – це гарна ідея? Чи є у нас компанії та експерти, які вже довели, що можуть досягти успіху на міжнародному рівні?
|
| |
|
|
| vlad0211v | Дата: Середа, 24.09.2025, 12:08 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
| Фінтех – це справді цікавий напрямок для інвестицій. Український ринок швидко розвивається, і вже є приклади спеціалістів, яким довіряють. Наприклад, Альона Шевцова ibox https://ua.news/ua....ds-2020 є однією з ключових фігур у фінансових технологіях. Вона була номінована на премію PaySpace Magazine Awards 2020, що саме по собі є визнанням. Якщо експертів такого рівня підтримує професійна спільнота, значить, напрямок має майбутнє. На мою думку, інвестиції у фінтех можуть бути вигідними, якщо уважно обирати партнерів і проєкти. Важливо дивитися на команду, технології та масштабованість продукту.
|
| |
|
|
| ryna021111 | Дата: Середа, 24.09.2025, 13:28 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовой
| Я б радила розглядати інвестиції поступово. Почати з менших проєктів, щоб зрозуміти специфіку ринку, а вже потім вкладати більше. Фінтех дійсно має потенціал, але ризики теж великі.
|
| |
|
|