| debbieadriana1 | Дата: Вівторок, 30.09.2025, 11:02 | Повідомлення # 1 |
 Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Вітаю. Хочу знайти ресурс, де можна регулярно читати не просто новини, а глибоку аналітику про тренди у світі технологій, продукти та інновації. Цікавлять думки експертів і сучасний підхід до подачі матеріалу. Може хтось підкаже, де ви самі читаєте подібне і що справді варте уваги?
|
| |
|
|
| garrymccallum115 | Дата: Вівторок, 30.09.2025, 11:06 | Повідомлення # 2 |
 Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Доброго дня. Я довго шукав щось подібне, бо більшість сайтів зводиться до швидких новин без пояснення, що вони означають у ширшому контексті. Нещодавно відкрив для себе High Bar Journal, і мушу сказати, це зовсім інший рівень. Там подають саме глибоку аналітику, сучасні тренди та прогнози, які будуть цікаві людям, що мислять наперед. Особливо подобається, що статті https://journal.gen.tech/ пишуть у зрозумілому стилі, але при цьому зберігається експертність немає відчуття поверховості. Це видання дійсно підходить для тих, хто хоче бути в курсі головного, що формує завтрашній день, а не просто читати чергову новину. Особисто я вважаю його дуже корисним для лідерів, підприємців та всіх, хто цікавиться розвитком технологій і продуктів.
|
| |
|
|