|
Де купити спрей він неприємних запахів для собаки?
|
|
| Levchenko | Дата: Середа, 01.10.2025, 10:49 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я зараз активно займаюсь привчанням свого цуцика до туалету на вулиці, але поки що вдома все одно трапляються казуси. Пробував різні мийні засоби, але вони лише перебивають запах, а не прибирають його повністю. Чув про спреї Simple Solution, які спеціально створені для видалення неприємних запахів від тварин, і наче вони працюють на основі ферментів. Мене цікавить кілька моментів: чи справді вони допомагають прибрати запах, щоб собака не повертався на те саме місце? Чи безпечні вони для дітей, бо у мене маленька донька, яка любить гратися на підлозі? І ще - чи не псують такі спреї меблі чи текстиль. Дуже хочу знайти щось дієве, бо звичайні побутові засоби не справляються.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Середа, 01.10.2025, 10:50 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-лейтенант
| Я вже користуюся Simple Solution майже півроку, і це один із небагатьох засобів, які реально працюють. У мене два коти і маленький йорк, і, чесно кажучи, до того як знайшла ці спреї, вдома завжди залишався якийсь неприємний запах. Важливо що Simple Solution не просто маскує, а дійсно нейтралізує запах завдяки ферментній формулі. Я перевіряла на різних поверхнях - килими, диван, плитка, навіть на матраці - жодних плям чи пошкоджень тканини не було. Мої тварини поводяться нормально після обробки, немає алергічних реакцій чи роздратування. Дитина теж безпечно контактує з підлогою, бо склад розроблений спеціально для використання в домі з тваринами.
|
| |
|
|
| Levchenko | Дата: Середа, 01.10.2025, 10:50 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-лейтенант
| А скажи, будь ласка, чи вистачає одного флакона надовго, якщо застосовувати регулярно? Бо в нас щеня ще зовсім маленьке і «сюрпризів» буває чимало. І ще - чи правда, що після обробки собака перестає ходити на те саме місце, чи він все одно може повторити?
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Середа, 01.10.2025, 10:50 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-лейтенант
| Флакона вистачає приблизно на місяць-півтора, якщо користуватися щодня, але це залежить від розміру приміщення і кількості випадків. Найприємніше те, що після обробки Simple Solution дійсно забирає той самий «маркерний» запах, через який тварини повертаються до місця. У моїх котів це спрацювало відразу, а з йорком довелося кілька разів повторити, але тепер він не йде на старі плями. Якщо шукаєш, де замовити оригінал, пораджу інтернет-магазин Лохматик. Там є вся лінійка Simple Solution: https://lohmatik.com.ua/simple-solution універсальні спреї, засоби для килимів, для видалення запаху сечі і навіть спеціальні формули для багатодітних «тваринних» сімей. Магазин працює напряму з офіційними постачальниками, тому якість і безпечність гарантовані. Доставка по Україні швидка, пакування надійне, а ще часто діють акційні пропозиції. Я замовляю саме там, і завжди отримую свіже та оригінальне. Якщо хочеш назавжди позбутися проблеми неприємних запахів у домі - Simple Solution у Лохматику це справді правильне рішення.
|
| |
|
|