|
Міжкімнатні двері Львів хто підкаже, де зараз вибрати?
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Понеділок, 06.10.2025, 17:57 | Повідомлення # 1 |
|
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Почали ремонт у квартирі, дійшли до етапу дверей і зависли. Обійшли пару салонів у Львові, але всюди вибір якийсь однаковий, ще й ціни розкидані. Хотілося б нормальні міжкімнатні, не з найнижчого сегменту, але й без переплати за бренд. Може хтось підкаже, де зараз є адекватний асортимент і можна реально вибрати за зразками?
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Понеділок, 06.10.2025, 17:58 | Повідомлення # 2 |
|
Генерал-майор
| Якщо хочеш реально подивитися на двері, а не на каталоги з картинками, то краще йти у великі виставкові зали. Я дивився на різні варіанти: МДФ ламінований, шпонований і фарбований. Звертай увагу на петлі, які ставлять, бо дешеві розхитуються за рік. Ще нюанс в різних постачальників товщина коробки різна, треба заміряти стіну перед замовленням.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Понеділок, 06.10.2025, 17:58 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-лейтенант
| Мені в роботі часто доводиться підбирати двері під інтер’єр, тому раджу не гнатись лише за зовнішнім виглядом. Спочатку визначись з типом: приховані чи з лиштвою, орні чи розсувні. Для квартир з вузькими коридорами розсувні реально рятують простір. Якщо кольори складні, бери фарбовані підбирають точно під палітру. І не забувай, що фарбовані можна оновити при косметичному ремонті, на відміну від ламінованих.
|
| |
|
|
| menigorek | Дата: Понеділок, 06.10.2025, 17:59 | Повідомлення # 4 |
|
Генерал-майор
| Цитата HzBoy (  ) Мені в роботі часто доводиться підбирати двері під інтер’єр, тому раджу не гнатись лише за зовнішнім виглядом. Спочатку визначись з типом: приховані чи з лиштвою, орні чи розсувні. Для квартир з вузькими коридорами розсувні реально рятують простір. Якщо кольори складні, бери фарбовані підбирають точно під палітру. І не забувай, що фарбовані можна оновити при косметичному ремонті, на відміну від ламінованих.
Багато хто шукає тільки за ціною, але в дверях важливі пропорції полотна, геометрія і фурнітура. Якщо короба криві, не допоможе жоден виробник. Тому краще брати там, де роблять замір і монтаж своїми людьми. Я зараз замовляв у Львові через каталог міжкімнатних дверей Львів https://maxidveri.com/shop/mizhkimnatni-dveri там зручно фільтрувати по матеріалу, кольору і конструкції. Є варіанти від простих МДФ до прихованих під фарбування, плюс одразу можна замовити замір. Майстри приїжджають, перевіряють прорізи і радять, яку коробку ставити. За бажання роблять двері в нестандартних розмірах, якщо стіни вже оздоблені. По часу виходить десь три-чотири тижні з моменту погодження замовлення до монтажу. Раджу не економити на ущільнювачах і петлях, бо саме вони впливають на тишу і плавність закривання. Якщо вибрати все з однієї серії, то кольори, фурнітура і товщина коробки збігаються і виглядає гармонійно по всій квартирі.
|
| |
|
|