|
Органайзери краще брати з кришкою чи без?
|
|
| Levchenko | Дата: Вівторок, 21.10.2025, 10:05 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Обираю органайзери для всяких дрібниць, шкарпеток, проводів. І не можу вирішити: брати ті, що з кришками, чи звичайні відкриті? З одного боку, кришка – це захист від пилу. А з іншого - чи не буде вона постійно заважати, коли треба щось швидко дістати?
|
| |
|
|
| antp111 | Дата: Вівторок, 21.10.2025, 10:05 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
| Якраз нещодавно брав. Це залежить, де воно стоятиме. Якщо ти плануєш ставити їх на відкриті полиці в шафі або на стелаж, то бери тільки з кришкою. 100%. Інакше це буде просто пилозбірник. У мене так стоять бокси з сезонними речами, і це дуже практично. І один на одного можна ставити, якщо кришка тверда.
|
| |
|
|
| Levchenko | Дата: Вівторок, 21.10.2025, 10:05 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-лейтенант
| А якщо я хочу їх запхати у висувну шухляду в комоді? Я якраз для білизни і шкарпеток дивлюся. Мені здається, там ця кришка буде тільки заважати. Уяви: зранку треба швидко зібратися, ти висуваєш шухляду, а там ще треба якусь кришку піднімати. Це ж незручно. Чи я не правий? У шухляді ж пилу і так немає, її функцію виконує сам комод. Тоді, виходить, відкриті краще?
|
| |
|
|
| antp111 | Дата: Вівторок, 21.10.2025, 10:06 | Повідомлення # 4 |
|
Лейтенант
| Немає "кращих" органайзерів, є ті, що підходять для конкретного місця. Якраз коли я собі шукав органайзери для спідньої білизни https://maudau.com.ua/categor....bilyzny в комод, то теж стояв перед цим вибором. Всі ці м'які органайзери з комірками (соти) зроблені без кришок спеціально для шухляд. Їхня перевага – максимальний огляд і швидкий доступ. Ти висунув шухляду – і все перед очима. Кришка там не просто не потрібна, вона буде заважати і з'їдати корисну висоту шухляди. Функцію захисту від пилу в цьому випадку виконує сам комод. А от бокси з кришками – це зовсім інша історія. Вони призначені для зберігання на відкритих полицях, на стелажах або, наприклад, на шафі чи під ліжком. Головна їхня функція – захист від пилу, вологи та світла (щоб речі не вигорали). Плюс, якщо кришка тверда, вони стають модульними, їх можна штабелювати (ставити один на одного), економлячи місце. Я використовую такі з кришками для сезонного взуття та для всяких дротів і зарядок у шафі. А для шкарпеток у шухляді – тільки відкриті. Тому порада проста: визнач місце. Якщо це висувна шухляда – бери без кришки. Якщо це відкрита полиця – бери тільки з кришкою.
|
| |
|
|