25.12.2025, Четвер, 13:52
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
LEGO Classic - чи не нудно дітям, збирати подібні конструкт
bolshechem_zhiznДата: Неділя, 26.10.2025, 06:13 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи буває дітям нудно збирати набори конструкторів, де головна ідея - просто створювати різні базові конструкції, і як часто такі набори стимулюють уяву та фантазію, якщо вони не містять конкретного сюжету чи відомих персонажів? Який конструктор замовити дитині?

akhamsaДата: Неділя, 26.10.2025, 06:14 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
У мене син теж спочатку швидко втрачав інтерес до LEGO Classic. Ми спробували ставити маленькі цілі: зібрати певну фігуру, а потім поєднати кілька наборів. Так він відчув, що результат конкретний, і почав довше гратися. Можна ще пробувати збирати конструктор разом з батьками, щоб було веселіше і не здавалося одноманітно.

bitehДата: Неділя, 26.10.2025, 06:14 | Повідомлення # 3
Полковник
Я помітив, що цікавість сильно залежить від віку і характеру дитини. Старші діти швидше розуміють, що можна створювати свої варіанти і вчаться планувати, а молодші більше орієнтуються на картинки в інструкції. Тому якщо брати LEGO Classic, краще спочатку разом збирати щось знайоме.

cocacolaДата: Неділя, 26.10.2025, 06:14 | Повідомлення # 4
Подполковник
Якщо хочете, щоб дитина реально не нудьгувала з LEGO Classic, я би радив обрати набори, де багато базових кубиків різного кольору і форм, тоді можна будувати будь-що. У нас добре спрацювало, коли ми робили невеликі змагання, хто швидше збудує щось своє. Також можна комбінувати з тематичними наборами, тоді є наочний приклад і одночасно місце для фантазії.
Можна подивитись конструктори LEGO Classic https://chudo-ostriv.com.ua/ua....go.html в магазині Чудо Острів, там багато різних комплектів і можна вибрати по набору кубиків і кольорів, щоб дитині було цікаво створювати власні моделі і експериментувати з конструкціями.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: