|
Купив под, а смак якийсь «пластмасовий» це нормально?
|
|
| menigorek | Дата: Вівторок, Вчора, 09:39 | Повідомлення # 1 |
|
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Останнім часом дивлюсь на різні pod системи, але заплутався. Одні хвалять вапоресо, інші кажуть, що краще брати релкс чи ельфбар. Не хочу нарватися на підробку. Хто де замовляє, щоб точно оригінал був і з нормальною гарантією? Бо вже бачив підозріло низькі ціни, а відгуки якісь дивні.
|
| |
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Вівторок, Вчора, 09:40 | Повідомлення # 2 |
|
Генерал-майор
| Я раніше брала на кількох різних сайтах, але тільки один раз приїхав справді оригінальний pod. Зараз беру тільки там, де можна перевірити QR-код і видно, що товар запакований з голограмою. Один раз мала невдалий досвід всередині був інший картридж, ніж заявлено. Тепер дивлюсь, щоб фото й опис збігались із офіційним сайтом бренду.
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Вівторок, Вчора, 09:40 | Повідомлення # 3 |
|
Генерал-майор
| У мене було кілька систем, і після того як отримав підробку, став уважніше дивитись. Часто копії видають дешевшими на 100–150 грн, але різниця відчутна смак не той, батарея тримає день замість трьох. Раджу обирати сайти, де вказано офіційні постачальники, і не гнатись за мінімальною ціною. Також добре, коли є опція перевірки при отриманні.
|
| |
|
|
| taras_gamper | Дата: Вівторок, Вчора, 09:41 | Повідомлення # 4 |
|
Подполковник
| Цитата a_sov (  ) У мене було кілька систем, і після того як отримав підробку, став уважніше дивитись. Часто копії видають дешевшими на 100–150 грн, але різниця відчутна смак не той, батарея тримає день замість трьох. Раджу обирати сайти, де вказано офіційні постачальники, і не гнатись за мінімальною ціною. Також добре, коли є опція перевірки при отриманні.
Особисто для себе я знайшла надійне місце щоб придбати pod системи https://bambuk.org/pod-systems/ після першого замовлення залишилась задоволеною, і тепер купую все для свого пода тільки в цьому магазині. Бо там чітко видно сертифіковані бренди і реальні фото. Перед покупкою звіряю модель і комплектацію, перевіряю код на оригінальність, і завжди приходить усе в заводській упаковці. Якщо хтось тільки починає, то краще не замовляти з випадкових сайтів, де нема адреси чи контактів навіть якщо там дешевше. Ще вам раджу, одразу дивіться, чи є в наявності картриджі під вашу модель, бо деякі системи потім складно обслуговувати. Вибір pod систем зараз великий, але безпечніше купувати там, де є гарантія і підтримка клієнтів, тоді не буде неприємних сюрпризів.
|
| |
|
|