20.11.2025, Четвер, 04:29
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чоловічий одяг
vgrubikДата: Середа, 12.11.2025, 09:35 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Порадьте інтернет магазини чоловічого одягу. Тільки з сучасною та за розумними цінами. Незважаючи на велику кількість онлайн магазинів, вибір мене поки що не задовольняє

viovioviovio1010Дата: Середа, 12.11.2025, 09:44 | Повідомлення # 2
Рядовой
У нашій сім'ї я майже завжди купую чоловікові та сину одяг, у мене це краще виходить, а у них не вистачає нервів) Мені подобається асортимент чоловічого одягу ось тут https://exi.ua/cholovichyi-odiah Дуже зручні та якісні світшоти та спортивні костюми, це те що ми замовляли

vgrubikДата: Середа, 12.11.2025, 09:47 | Повідомлення # 3
Рядовой
Дуже дякую, цікавий асортимент. Мені подобається більше спортивний стиль, а там багато пропозицій

ole4kawinerДата: Середа, 12.11.2025, 16:43 | Повідомлення # 4
Рядовой
Супер

yanaseouserДата: Понеділок, 17.11.2025, 16:15 | Повідомлення # 5
Рядовой
Давно користуюся магазином Flesh Army і можу впевнено його рекомендувати для придбання зимового тактичного одягу. Тут є все необхідне для військових: кітелі, дощовики, військове взуття, куртки «піксель», маскувальні костюми, флісові кофти, бойові сорочки, термобілизна, штани та брюки - https://flasharmy.com.ua/odezhda. У холодну пору року можна повністю укомплектуватися — від термобілизни до теплої куртки. Вся продукція українського виробництва, пошиття якісне, міцне й довговічне. Я особисто замовляла зимовий одяг для чоловіка який служить: речі зручні, добре сидять, носяться довго та справді зігрівають. Замовлення приходять швидко й завжди відповідають опису. Flesh Army — надійний магазин, якому можна довіряти.

Повідомлення відредагував yanaseouser - Понеділок, 17.11.2025, 16:16

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: