23.12.2025, Вівторок, 21:19
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сумніви щодо користі мого раціону
antonpovichenkoДата: Понеділок, 24.11.2025, 11:53 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім!
Хочу порадитися. Я вже давно намагаюся перейти на нормальне харчування, але постійно стикаюся з проблемою - не впевнений у правильному балансі калорій і нутрієнтів. Куди не глянь: або порції незрозумілі, або немає точного складу, або пишуть одне, а по факту зовсім інше. Не хочеться їсти “наосліп”, особливо коли маєш конкретні цілі по здоров’ю та вазі. Може, хтось знайшов нормальний сервіс?

mariiashevchenko09Дата: Понеділок, 24.11.2025, 11:55 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 1
Статус: Offline
antonpovichenko, Привіт!
Дуже розумію твою проблему, я зіштовхнулася з тим самим. Мені теж важливо знати, скільки калорій, білків, жирів і вуглеводів я отримую за день. Саме тому я перейшла на Smakovski - сервіс здорового харчування в Івано-Франківську. Ось посилання: https://smakovski.com.ua/
Чому я їх рекомендую:
1. У них кожен раціон вже збалансований за КБЖВ, і ти точно знаєш, скільки чого отримуєш із кожного прийому їжі.
2. Можна звернутися до їхнього дієтолога, який підбирає харчування під твої цілі: схуднення, підтримка ваги чи набір маси.
3. Вони аналізують спосіб життя, активність, харчові звички - і формують чіткий план, без хаосу та гадання “чи мені це підходить”.
4. Усі страви готуються зі свіжих якісних продуктів, а доставка приходить щодня в зазначений проміжок часу.

Якщо хочеш контрольоване та зрозуміле харчування - Smakovski реально закриває цю проблему. Я після переходу нарешті бачу результати й не переживаю, що їм щось “не те”.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: