29.11.2025, Субота, 05:48
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто звертався до хірурга через банальну травму?
kirilzhilenko80Дата: Четвер, 27.11.2025, 08:35 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені потрібна операція по видаленню грижі. Обстеження зробив, направлення є, але в держустанову йти не хочу. Боюсь, що халатно підійдуть і після буде ще гірше. Хто вже робив щось подібне, де реально знайти відповідального хірурга, якого не треба контролювати на кожному кроці?

a_sovДата: Четвер, 27.11.2025, 08:36 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Я мав таку операцію рік тому. Спочатку хотів у знайомого в райлікарні, але відмовився після “консультації” в коридорі. Вибрав приватного хірурга. Головне дивитись, скільки таких втручань він робить, які умови до і після, чи є спостереження. У мене після операції був нормальний стан, але саме завдяки тому, що все було під контролем від першого до останнього дня.

HzBoyДата: Четвер, 27.11.2025, 08:36 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Ключове не просто операція, а весь процес супроводу. Я оперувався лапароскопічно, мені лікар одразу пояснив, що це мінімум болю, швидке відновлення, але є нюанси, про які має попередити тільки той, хто це робить постійно. Шукайте місце, де не розводять руками на питання, а показують статистику і конкретні етапи. І не женіться за дешевизною здоров’я дорожче.

menigorekДата: Четвер, 27.11.2025, 08:37 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Цитата HzBoy ()
Ключове не просто операція, а весь процес супроводу. Я оперувався лапароскопічно, мені лікар одразу пояснив, що це мінімум болю, швидке відновлення, але є нюанси, про які має попередити тільки той, хто це робить постійно. Шукайте місце, де не розводять руками на питання, а показують статистику і конкретні етапи. І не женіться за дешевизною здоров’я дорожче.

Я проходив лапароскопічну операцію https://dobrobut.com/ua/doctors/category-surgery тут, після довгих вагань і порівнянь. Вибір припав саме на них через чітку комунікацію: ще до запису на прийом отримав пояснення, як все буде проходити, які документи потрібні, скільки займе підготовка, перебування, контроль. Операцію робили в той самий день, що і попередній огляд. Все пройшло без затримок.
До і після мене вели одні й ті самі люди, включно з хірургом. Я був на зв’язку з лікарем напряму, без реєстраторів. У палаті чисто, персонал чуйний, не треба нічого випрошувати. Аналізи забирають на місці, знеболення підібрали індивідуально. Я відчув, що знаходжусь у структурі, вони чітко виконують прописаний протокол. Якщо треба впевненість у процесі і контролі краще місця я не знайшов.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: