22.12.2025, Понеділок, 11:13
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де знайти хостинг для кількох різних комерційних сайтів?
v9462385Дата: Вівторок, 02.12.2025, 11:59 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! У мене кілька комерційних сайтів: один невеликий інтернет-магазин на OpenCart, один каталог на Joomla та інформаційний сайт на WordPress. І це повний хаос — кожен сайт на своєму хостингу, різні тарифи, різна техпідтримка, різна швидкість роботи. Керувати всім цим дуже незручно. Хочу знайти хостинг, де можна нормально тримати кілька сайтів одночасно, щоб було достатньо ресурсів, нормальна швидкість, адекватна підтримка і щоб не було цих постійних збоїв та технічних робіт. Якщо знаєте хороші варіанти, поділіться, будь ласка, бо планую звести всю інфраструктуру в одне місце.

queenteren759Дата: Вівторок, 02.12.2025, 13:29 | Повідомлення # 2
Рядовой
Я теж пережив цей етап, коли всі сайти були «розкидані по інтернету». Потім знайомий порадив перейти на найкращий хостинг сайтів https://prohoster.info/uk/ і я реально не пожалкував. Туди спокійно можна додавати кілька сайтів, і всі вони працюють стабільно. WordPress літає, Joomla працює гладко, а OpenCart навіть під час піків навантаження не падає. Мені сподобалося, що є автоматичні бекапи, зручна панель і підтримка, яка не просто «відповідає», а реально вирішує питання. До того ж SSL і домен входять у тариф — це суттєва економія. Після переїзду всіх сайтів в одне місце стало значно простіше керувати бізнесом. Рекомендую.

v9462385Дата: Вівторок, 02.12.2025, 14:02 | Повідомлення # 3
Рядовой
Супер, дякую! Переведу всі сайти туди.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: