13.01.2026, Вівторок, 04:23
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хтось бере секонд оптом? Яка якість приходить реально?
kirilzhilenko80Дата: Середа, 10.12.2025, 09:00 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Шукаю нормального постачальника секонд хенду оптом, який реально відправляє те, що заявлено в описі, без мішків з відходами. Потрібні стабільні партії міксу та категорій окремо, бажано з Європи. Якщо маєте досвід, підкажіть куди звернутись і на що дивитись при першому замовленні.

Повідомлення відредагував kirilzhilenko80 - Середа, 10.12.2025, 09:01

a_sovДата: Середа, 10.12.2025, 09:01 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Після десятка невдалих закупівель зрозумів, що головне дивитись не на фото, а на репутацію і стабільність партій. Беріть пробні мішки різних категорій і перевіряйте відсоток браку. Якщо є можливість, просіть відеоогляд конкретної партії, а не архівні відео. І завжди уточнюйте сезони, бо часто плутають.

HzBoyДата: Середа, 10.12.2025, 09:02 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Я орієнтуюсь на країну збору і формат сортування. Найкраще заходили мікси зі збірки Британії та Італії, там майже немає зношених речей. Уточнюйте, чи це фабричний сорт чи ручна перебірка. Якщо берете мікс, дивіться щоб не набивали важкими пальтами, інакше переплатите. І ще раджу питати про повернення або компенсацію у разі браку понад обговорений відсоток.

menigorekДата: Середа, 10.12.2025, 09:04 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Цитата HzBoy ()
Я орієнтуюсь на країну збору і формат сортування. Найкраще заходили мікси зі збірки Британії та Італії, там майже немає зношених речей. Уточнюйте, чи це фабричний сорт чи ручна перебірка. Якщо берете мікс, дивіться щоб не набивали важкими пальтами, інакше переплатите. І ще раджу питати про повернення або компенсацію у разі браку понад обговорений відсоток.

У мене кілька років закупівель оптом, тому з досвіду скажу, що найзручніше працювати з постачальниками, які самі формують партії і можуть показати сорт без підміни. Для перевірки якості раджу замовляти невеликі тюки різних категорій і дивитись, як вони тримають стабільність від партії до партії. Звертайте увагу, чи вказують вагу без обману, чи є відео саме вашого лоту, і як пакують взуття, бо з ним найчастіше бувають сюрпризи.
Якщо хочете європейську збірку, то краще брати у тих, хто працює напряму з Британією, Бельгією або Нідерландами, там якість майже не просідає. Я останнім часом дивлюсь секонд хенд оптом https://stocksecond.com на цьому сайті, бо там видно різницю між категоріями і можна підібрати під свій формат продажу, але раджу в будь якому випадку спочатку брати тестові варіанти, щоб перевірити реальну відповідність опису.

Повідомлення відредагував menigorek - Середа, 10.12.2025, 09:05

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: