20.12.2025, Субота, 00:20
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Шукаю нормального постачальника секонд хенду оптом!
kirilzhilenko80Дата: Середа, 10.12.2025, 13:01 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Пробую знайти нормального постачальника секонд хенду оптом, але якість постійно різна. Один раз приходить адекватний мікс, іншим майже половина в мінус. Потрібно щось стабільне, щоб без сюрпризів. Хто де замовляє і як перевіряєте партію перед оплатою, щоб не зловити повністю слабку поставку.

a_sovДата: Середа, 10.12.2025, 13:04 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Зі свого досвіду дивлюсь спочатку на сортування та фото партії. Якщо дають тільки загальні картинки без деталей, краще обходити. Ще важливо уточнювати, що саме входить у мікс і яку частку складає крем, бо деякі складають як попало. Пару разів так залітав і тепер дуже уважно уточнюю кожну позицію.

HzBoyДата: Середа, 10.12.2025, 13:07 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
У мене був період, коли я міняв склади кожні два тижні, бо стабільності нуль. Найбільше псує ситуацію, коли мікс заявлений як якісний, а всередині речі, що важко виставити в продаж. Тому я завжди прошу відеоогляд, особливо на популярні категорії. Якщо відмовляються або тягнуть час, це вже сигнал, що краще шукати інших постачальників.

menigorekДата: Середа, 10.12.2025, 13:08 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Цитата HzBoy ()
У мене був період, коли я міняв склади кожні два тижні, бо стабільності нуль. Найбільше псує ситуацію, коли мікс заявлений як якісний, а всередині речі, що важко виставити в продаж. Тому я завжди прошу відеоогляд, особливо на популярні категорії. Якщо відмовляються або тягнуть час, це вже сигнал, що краще шукати інших постачальників.

Мені допомогло те, що я перестав ганятися за випадковими складами і вибрав одного, з ким можна працювати довго. Рекомендую перевірити https://britishsecond.com.ua/ бо я брав у них кілька партій і бачу, як вони підходять до сортування та комунікації.
Коли питаю фото або відео, дають без проблем. Плюс у них є послуга підтримки магазину, де допомагають підібрати приміщення, налаштувати персонал, бренд, сайт і навіть SMM просування. Це зручно, коли ти розширюєшся або відкриваєш нову точку. Я орієнтуюсь не на рекламу, а на те, що реально дає стабільність і зрозумілий результат. Якщо хочеш менше ризику, важливо обговорювати сортування, бачити товар і домовлятись про формат фасування. Так простіше контролювати якість і уникати ситуацій, коли половина мішка вилітає в утиль.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: